FOLLOW US: facebook twitter

Palso Ηλείας: Βραβεύει μαθητές που αρίστευσαν στις εξετάσεις γλωσσομάθειας το Σάββατο 25/01 στο συνεδριακό της ΠΕ Ηλείας

Ημερομηνία: 23-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Εκπαίδευση, Νέα

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή της PALSO Ηλείας το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 όπου θα βραβευτούν οι μαθητές που αρίστευσαν στις εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας palso και NOCN 2018-  2019. Συνολικά πρόκειται να βραβευτούν 404 αριστούχοι μαθητές από όλον τον νομό, ενώ ξεχωριστά θα βραβευτούν μαθητές που πέρασαν τις εξετάσεις με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ – 100.

Την εκδήλωση διοργανώνει όπως πάντα, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Ξένων Γλωσσών Ν. Ηλείας, το προσεχές Σάββατο στο συνεδριακό κέντρο της ΠΕ Ηλείας, στις 5 το απόγευμα, όπου αναμένεται να κατακλυστεί από μαθητές και βεβαίως  γονείς για να παρακολουθήσουν την βράβευση των παιδιών τους. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και αντιπροσωπεία του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών.  Η βράβευση των μαθητών θα περιλαμβάνει και αναμνηστικά αλλά και πλούσια δώρα μετά από κλήρωση.  Μετά την τελετή στο συνεδριακό,  ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Ξένων Γλωσσών Ν. Ηλείας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο καφέ «Ακροβάτης». Με τον τόπο αυτό θα γιορτάσει την λήξη μιας επιτυχημένης χρονιάς και την αρχή μιας καινούργιας ακόμα πιο ελπιδοφόρας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος