FOLLOW US: facebook twitter

Παλαίμαχοι Δάφνης: Επιτυχημένος ο φιλανθρωπικός αγώνας με Παναχαϊκή-Σπουδαίες προσωπικότητες και βραβεύσεις

Ημερομηνία: 09-06-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας, στο γήπεδο Ανδραβίδας, ο φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου, για την ενίσχυση του Συλλόγου παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις «Πίστη», μεταξύ των Παλαιμάχων της Δάφνης Ανδραβίδας και της Παναχαϊκής. Στο γήπεδο της Ανδραβίδας βρέθηκαν σπουδαίες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου, όπως οι Βασίλης Στραβοπόδης, Γρηγόρης Πλιάτσικας, Γιάννης Αντωνόπουλος, Γιάννης Ζύγουρας, Θοδωρής Ανδριόπουλος, Χρήστος Παρασκευόπουλος και πολλοί άλλοι, που χειροκροτήθηκαν θερμά από τον κόσμο, και έστειλαν το μήνυμα της στήριξης των παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις.

Στο ημίχρονο έγιναν οι εξής βραβεύσεις:

1.Στον Ευάγγελο Γιαννακουδάκη, εκπρόσωπο του συλλόγου «Πίστη» και πρώην διαιτητή Α΄ Εθνικής, από τον Γιώργο Τσουραπά, πρόεδρο της Δάφνης Ανδραβίδας.

  1. Στον Γιάννη Αντωνόπουλο, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Εθνικού Πειραιώς και του ΠΑΟΚ, από τον Δημήτρη Νικολακόπουλο, Αντιπεριφερειαρχή αθλητισμού.
  2. Στον Γιάννη Ζύγουρα, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και παράγοντα της Δάφνης και του Φίλιππου Ανδραβίδας, από τον Άρη Κουλούρη, πρόεδρο της ΕΠΣ Ηλείας.

Επίσης, δόθηκαν κύπελλα και αναμνηστικά δώρα στους αρχηγούς των δυο ομάδων από τον Ευάγγελο Γιαννακουδάκη καθώς και μετάλλια του συλλόγου «Πίστη» στους διαιτητές και στον γιατρό του αγώνα Αντώνη Καλογεράκο, και στους υπόλοιπους επίσημους από τον κ. Γιαννακουδάκη.

Το… τρίτο ημίχρονο παίχτηκε στο κατάστημα του προπονητή των Παλαιμάχων της Δάφνης, Παναγιώτη Τσάκωνα, με την μπύρα να ρέει άφθονη!

Οι Παλαίμαχοι της Δάφνης, σε ανακοίνωσή τους, ευχαριστούν θερμά την ομάδα της Παναχαϊκής, τον κόσμο, τους επίσημους καλεσμένους και τους χορηγούς που στήριξαν αυτή την προσπάθεια.

Φωτογραφίες: Κώστας Τσιχλιάς

Ο Ευάγγελος Γιαννακουδάκης βραβεύτηκε από τον Γιώργο Τσουραπά.
Ο Γιάννης Αντωνόπουλος τιμήθηκε από τον Δημήτρη Νικολακόπουλο.
Ο Γιάννης Ζύγουρας βραβεύτηκε από τον Άρη Κουλούρη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος