FOLLOW US: facebook twitter

Παιδικές χαρές αναβαθμισμένες και πιστοποιημένες από το δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ημερομηνία: 18-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Αλλάζουν όψη οι παιδικές χαρές στον Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης. Με μεγαλύτερη ασφάλεια, όπως ορίζει η ευρωπαϊκή νομοθεσία, θα μπορούν να τις χρησιμοποιούν τα παιδιά του Δήμου. Η αρχή γίνεται από Ανδραβίδα και θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα.

Ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης, Ναμπίλ Μοράντ για το θέμα προέβη στην εξής δήλωση: «Τα ευχάριστα νέα του Δήμου μας συνεχίζονται και για τις παιδικές χαρές. Όπως είναι γνωστό στον Δήμο μας είχαμε σοβαρό πρόβλημα με τις λειτουργίες των παιδικών χαρών. Τα παιχνίδια ήσαν παλιά και επικίνδυνα. Το Υπ. Εσωτερικών ανέστειλε τη λειτουργία των μη πιστοποιημένων παιδικών χαρών, που δημιούργησε μεγάλο και σοβαρό θέμα. Στον Δήμο μας έχουμε μόνο δύο πιστοποιημένες παιδικές χαρές, στο λιμάνι της Κυλλήνης και στο Κάστρο. Η δημοτική αρχή με μεγάλη ικανοποίηση προχωρά στον πρώτο διαγωνισμό παιδικών χαρών και συγκεκριμένα στην Ανδραβίδα, στο Στρούσι, με προϋπολογισμό 49.420 ευρώ.»

Σύντομα θα ακολουθήσει διαγωνισμός για τα διαμερίσματα των Λεχαινών, Μυρσίνης, Νιοχωρίου, Βάρδας, Νέας και Παλαιάς Μανωλάδας, που είναι έτοιμος για δημοπράτηση. Προχωράμε για την Κάτω Παναγιά, Αρετή και σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου. Το χρωστάγαμε στα παιδιά μας και προχωράμε με συνέπεια και προγραμματισμό προς όφελος του Δήμου και των δημοτών».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος