FOLLOW US: facebook twitter

3οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού: Χρυσό μετάλλιο για Τζανέτο, Τσιρκινίδη, Δρακόπουλο

Ημερομηνία: 13-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή οι 3οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού που διεξήχθησαν στην Αθήνα. Στην διεθνή αθλητική γιορτή πήραν μέρος 3.500 αθλητές και αθλήτριες από 37 χώρες κι έστειλαν μήνυμα συναδέλφωσης των λαών και δια βίου άθλησης. Από ελληνικής πλευράς, η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας συγκέντρωσε τα περισσότερα μετάλλια και κατέλαβε τη 2η θέση στη γενική κατάταξη με 12 χρυσά, 6 ασημένια και 4 χάλκινα. Μάλιστα, η ομάδα ποδοσφαίρου κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο με πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ο Σάκης Τζανέτος από το Κατσαρού, ποδοσφαιριστής του Πανηλειακού, ήταν αρχηγός της ομάδας και πέτυχε δύο γκολ στο Τουρνουά. Στον τελικό η Εθνική Ομάδα κέρδισε 2-0 την αντίστοιχη της Γερμανίας με δύο ασίστ του Τζανέτου, ο οποίος είχε και δοκάρι.

Με την ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. αγωνίστηκε στο Τουρνουά του ποδοσφαίρου και ο Πέτρος Τσιρκινίδης με καταγωγή από το Πράσινο, που παίζει στην Ελλάς Ποντίων, στην Α΄ Πειραιά. Γενικός αρχηγός της Εθνικής Ομάδας ήταν ο επίσης Πυργιώτης, Γιάννης Δρακόπουλος.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος