FOLLOW US: facebook twitter

Παγκόσμιο Πάρκο Ολυμπιονικών: Και το Επιμελητήριο στην αναπτυξιακή σύμπραξη

Ημερομηνία: 31-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός
Στιγμιότυπο από την συνάντηση του Δ.Σ. του Παγκόσμιου Πάρκου Ολυμπιονικών με τον πρόεδρο Κ. Νικολούτσο στο Επιμελητήριο Ηλείας.  

 

Επισφραγίστηκε την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Ηλείας στη θεματική αναπτυξιακή σύμπραξη που προωθεί το Παγκόσμιο Πάρκο Ολυμπιονικών «ΟΛΥΜΠΙΑ», με τη συμμετοχή έντεκα φορέων, εντός της περιφέρειας.

Σε συνάντηση του προέδρου του Παγκόσμιου Πάρκου Ολυμπιονικών Δημητρίου Κωνσταντίνου και μελών του Δ.Σ. με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κωνσταντίνο Νικολούτσο, έγινε συζήτηση για  τις λεπτομέρειες υλοποίηση της σύμπραξης. Ο κ. Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σημασία που αποκτά η συμμετοχή του Επιμελητηρίου στη σύμπραξη, ως κύριου εκπροσώπου των παραγωγικών τάξεων της Ηλείας. Αναφέρθηκε ακόμη στις προηγηθείσες επαφές με φορείς και στα θετικά αποτελέσματα που αυτές είχαν, τονίζοντας ιδιαίτερα τα αμοιβαία οφέλη των συμμετεχόντων στη σύμπραξη.

Από την πλευρά του ο κ. Νικολούτσος, αφού αναφέρθηκε στην εδώ και δύο χρόνια υποστήριξη του σκοπού, μέσω και του μνημονίου συναντίληψης που είχε υπογράψει το Επιμελητήριο με το Παγκόσμιο Πάρκο Ολυμπιονικών, συμφώνησε στη συμμετοχή στην σύμπραξη, ευχόμενος ευόδωση των στόχων που έχουν τεθεί. Τόνισε ιδιαίτερα ότι η προσπάθεια επειδή αφορά μια φιλόδοξη ιδέα, πρέπει να έχει διάρκεια και σταθερότητα, ενώ έθεσε εαυτόν στην διάθεση του Δ.Σ. για οτιδήποτε μπορεί θεσμικά να προσφέρει. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ακόμη από το Παγκόσμιο Πάρκο Ολυμπιονικών ο γ.γ. του Δ.Σ. Δημήτριος Δημητρόπουλος, ο ταμίας Νικόλαος Καρυώτης και το μέλος Χάρης Σπηλιόπουλος.

Να σημειωθεί ότι ήδη μετέχουν στην θεματική αναπτυξιακή σύμπραξη οι ακόλουθοι φορείς: Παγκόσμιο Πάρκο Ολυμπιονικών «ΟΛΥΜΠΙΑ», Πανεπιστήμιο Πατρών, Νομικό Πρόσωπο Αθλητισμού και Παιδείας Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, Β΄ Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Ηλείας, Σύλλογος Εμπόρων Αρχαίας Ολυμπίας, Σύλλογος Ξενοδόχων Αρχαίας Ολυμπίας, Αθλητικός Σύλλογος «ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ» Αρχαίας Ολυμπίας, Αθλητική Ολυμπιακή Λέσχη Μοτοσυκλετών Ολυμπίας, και η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση με την επωνυμία “Πολιτισμός και Ευημερία”.

Απομένει να επισφραγιστεί η συμμετοχή του Δήμου Αρχ. Ολυμπίας και της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, σε συναντήσεις που θα γίνουν άμεσα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος