FOLLOW US: facebook twitter

Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών: Ενημέρωση από το ΚΕΘΕΑ στη Ζαχάρω 

Ημερομηνία: 29-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Υγεία

“Με κεντρικό μήνυμα «Στάσου πλάι μου» το ΚΕΘΕΑ κορυφώνει τις προσπάθειές του για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών γύρω από τα θέματα της εξάρτησης σε μία πανελλαδική καμπάνια για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου).

Στη Ζαχάρω το προσωπικό του Πολυδύναμου Κέντρου και του Προγράμματος Κοινωνικής Ένταξης του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΟΞΥΓΟΝΟ (με έδρα τον Πύργο) πραγματοποίησε περίπτερα ενημέρωσης την προηγούμενη εβδομάδα στη κεντρική πλατεία της πόλης. Στο πλαίσιο των ενημερωτικών δράσεων έγινε η διανομή έντυπου υλικού, δόθηκαν πληροφορίες γύρω από τη λειτουργία της Μονάδας αναφορικά με τα προγράμματα απεξάρτησης και κοινωνικής ένταξης, ενώ παράλληλα υπήρξε η δυνατότητα πραγματοποίησης ατομικών συναντήσεων με εξαρτημένους και γονείς-συγγενείς από το επιστημονικό προσωπικό των Μονάδων.

Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε συνάντηση ενημέρωσης και δικτύωσης με τη δημοτική αρχή του Δήμου Ζαχάρω. Στην προγραμματισμένη αυτή συνάντηση υπήρξε γόνιμη συζήτηση μεταξύ του Δημάρχου κου Αλεξανδρόπουλου Κωνσταντίνου, της Αντιδήμαρχου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Κοινωνικής Πολιτικής, κας Σκαλτσά Δήμητρας και της Υπευθύνου του Συμβουλευτικού Κέντρου ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΟΞΥΓΟΝΟ, κας Φραγκιάς Κωνσταντίνας για μελλοντική συνεργασία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος