FOLLOW US: facebook twitter

Πάγκος στη λαϊκή χθες για το ΕΕΕΕΚ Πύργου! – Πούλησε τα προϊόντα που παρήγαγε το Εργαστήρι Γεωπονίας του σχολείου

Ημερομηνία: 12-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ιδιαίτερη μέρα  ήταν η χθεσινή για το ΕΕΕΕΚ Πύργου, που παρουσιάστηκε και στη λαϊκή αγορά του Πύργου πουλώντας  σε πάγκο τα προϊόντα που παρήγαγε το εργαστήρι Γεωπονίας, Τροφίμων και περιβάλλοντος, που λειτουργεί στο σχολείο τους. Μια ξεχωριστή εμπειρία για τους μαθητές που ήρθαν σε επαφή με συνθήκες πραγματικής κοινωνικής και επαγγελματικής ζωής και ενθουσιάστηκαν.

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο διευθυντής δευτεροβάθμιας Ηλείας κ.  Βασίλης Δημητρέλος παρευρέθηκε για να στηρίξει την προσπάθεια του σχολείου.  Από το Δήμο τους τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Ιωάννης Παπαδημητρίου και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ιωάννης Βαρελάς. Επίσης, δεν μπορούσε να απουσιάζει και η πρόεδρος του Συλλόγου ΑΜΕΑ «Ήλις» κ. Αγάθη Ρηγοπούλου.

Η Δ/ντρια του ΕΕΕΕΚ Πύργου κ. Αγγελική Πετρόγιαννη τόνισε ότι «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά και τον κύριο Λιανό, πωλητή στη λαϊκή αγορά, που είχε την καλοσύνη να μας παραχωρήσει τμήμα του πάγκου του για να εκθέσουμε τα προϊόντα μας. Βέβαια, είναι απαραίτητο να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας και στον κύριο Ιωάννη Τζαβάρα, φρουτέμπορο της περιοχής που μεσολάβησε να έρθουμε σε επαφή με τον κύριο Λιανό και πάντα στηρίζει τις προσπάθειες του σχολείου μας.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος