FOLLOW US: facebook twitter

Παφίλης: Στη Βουλή κατέθεσε σεξιστικές αφίσες της ΔΑΠ – «Summer party με ημίγυμνες»

Ημερομηνία: 11-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική
Στη Βουλή ο Θανάσης Παφίλης κατέθεσε τις σεξιστικές αφίσες που έγραφαν, μεταξύ άλλων, «πάρτι μωρή άρρωστη», «πάρ’τη με 6 ευρώ»

Αφίσες από πάρτι της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής, ο βουλευτής του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης τονίζοντας ότι «αυτοί είναι οι φοιτητές που θέλετε».

Ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής αφίσες της φοιτητικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, ΔΑΠ-ΝΔΦΚ σημειώνοντας αναφερόμενος στη μεταρρύθμιση για την Παιδεία πως «αυτοί είναι οι φοιτητές που θέλετε να φτιάξετε, αυτή είναι η αναβάθμισή σας».

«Έχω εδώ τη δική σας ιδεολογική σύγκρουση στα πανεπιστήμια. Τα πάρτι της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ. Θα τα καταθέσω στα πρακτικά να υπάρχουν στην ιστορία. Ορίστε, ημίγυμνη, “Πάρ’ τη με 6 ευρώ”, “Πάρτι μωρή άρρωστη”. “Summer Party” με ημίγυμνες. Αυτή είναι η ιδεολογική σας αντιπαράθεση» αναφέρει ο κ. Παφίλης. Στο πλαίσιο αυτό ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος μίλησε για μια «χυδαία» και «πρόστυχη» ιδεολογική αντιπαράθεση. «Μιλάτε εσείς για διαφθορά στα Πανεπιστήμια όταν η ΔΑΠ και η ΠΑΣΠ πουλούσαν τα θέματα; Μιλάτε για αναβάθμιση πανεπιστημίου και διακίνηση ιδεών;» αναρωτιέται ο βουλευτής του ΚΚΕ. Έτσι, εκτίμησε απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση ότι «θέλετε απλά μόνο οι δικές σας ιδέες να περνάνε στο Πανεπιστήμιο κι όχι τίποτα το ανατρεπτικό».

Πηγή: ethnos.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος