FOLLOW US: facebook twitter

Π.Π. Παραμπάντμιντον: Πρωταθλητής Ελλάδας ο Σταμάτης

Ημερομηνία: 18-05-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Διατήρησε τον τίτλο στην κατηγορία του, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Αλεξανδρούπολης


Ο Μίνως Σταμάτης από τον Πύργο, αθλητής του Α.Σ. Ήφαιστος Πατρών, κατέκτησε και φέτος το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παραμπάντμιντον 2022, που διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη και διοργανώθηκε από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες και τον Δήμο Αλεξανδρούπολης. Ο Σταμάτης, μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις, διατήρησε τα σκήπτρα στην κατηγορία του, την WH2, για άλλη μια χρονιά, χωρίς μάλιστα να χάσει σετ!

Από πλευράς Ηφαίστου ήρθαν κι άλλα μετάλλια στην Αλεξανδρούπολη. Η πρωτοεμφανιζόμενη αθλήτρια Ελένη Καμπούρη κατέκτησε δύο μετάλλια. Στο μονό πήρε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία SU5, ενώ στο μεικτό διπλό με συμπαίκτη τον Παναγιώτη Παπουτσόπουλο κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.

Επίσης εξαιρετική ήταν και η παρουσία του Παναγιώτη Παπουτσόπουλου, για πρώτη φορά στην κατηγορία SL3 (είχε αγωνιστεί στην κατηγορία WH2 παλαιότερα), κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο μονό και το χάλκινο στο μεικτό ατομικό, με συμπαίκτρια την Ελένη Καμπούρη.

Ο Α.Σ. Ήφαιστος σε ανακοίνωσή του συγχαίρει το προσωπικό της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, Όλγα Στεφανή, Αγγελική Λεβέντη και Νεκτάριο Γιαλλουράκη, για την άψογη διοργάνωση και τους ευχαριστεί για τον ζήλο που επέδειξαν για να ικανοποιηθεί κάθε ανάγκη των αθλητών του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος