FOLLOW US: facebook twitter

Π.Π. παίδων πινγκ-πονγκ: Αξιόλογη παρουσία από τον Δημακόπουλο

Ημερομηνία: 22-02-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με τα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων-κορασίδων συνεχίστηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η αγωνιστική κίνηση στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Είναι η ετήσια διοργάνωση για τους αθλητές και τις αθλήτριες μέχρι 15 ετών, η οποία έγινε σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της χώρας, η οποία ανέδειξε τους τοπικούς πρωταθλητές και βγήκαν οι προκρίσεις για την τελική φάση. Για τη Δυτική Ελλάδα οι αγώνες έγιναν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας.

Για τον Αρίωνα Αμαλιάδας συμμετείχε ο Αντώνης Δημακόπουλος, ο οποίος είχε αξιόλογη παρουσία. Αρχικά στον όμιλο προχώρησε με νίκες επί των Κοσμάτου, Καπαρελιώτη με σκορ 3-0, ενώ στο επόμενο παιχνίδι για την 1η θέση ηττήθηκε με 3-1 (9-11, 12-10, 11-3, 12-10 ) από το Ζαχαρία Ελ Σάμι (2ος στο ranking list από τους συμμετέχοντες στους ομίλους) και προχώρησε σαν δεύτερος στους νοκ άουτ αγώνες.

Στους 10 προκριθέντες προστέθηκαν και οι τέσσερις πρώτοι της κατάταξης, χωρίς αγώνα, και αντιμετώπισε τον Χρήστο Μαστρογιαννόπουλο του Ίφιτου Πάτρας, από τον οποίο ηττήθηκε με 3-1 μετά από ένα δύσκολο και κοπιαστικό αγώνα.

Πρωταθλητής ανακηρύχθηκε ο Γιάννης Κούτρα του Ποσειδώνα Λουτρακίου ο οποίος στο τελικό νίκησε με 3-0 τον Αναστασιάδη της ίδιας ομάδας, ενώ οι Κιοσέλογλου (Ποσειδών Λουτρακίου) και Μαστρογιάννης (Φοίνικες Πάτρας ) κατέλαβαν τη 3η θέση. Αυτοί οι τέσσερις πήραν και τη πρόκριση για τους «32» της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κούτρα και Κιοσέλογλου είχαν καταλάβει τις ίδιες θέσεις στο ατομικό πρωτάθλημα Ανδρών πριν ένα περίπου μήνα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος