FOLLOW US: facebook twitter

Π.Π. Motocross: Δυνατή η Α.Ο.Λ.Μ.Ο. στον Πλάτανο

Ημερομηνία: 13-09-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Αλέκος Καρανάσης σε εντυπωσιακό στιγμιότυπο από τον αγώνα.

Στο βάθρο οι Καρανάσης, Αυγέρης, Καράκης, Φραγκούλης από την λέσχη της Αρχ. Ολυμπίας και ο Ηλείος στην καταγωγή Βαγγελάκος

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Διεξήχθη το Σαββατοκύριακο ο 4ος Γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross στον πίστα του Πλατάνου της Αρχ. Ολυμπίας με πολλές συμμετοχές (100 τον αριθμό) και πλούσιο θέαμα. Η πίστα καταβρέχθηκε όσες φορές χρειαζόταν και οι αναβάτες χάρηκαν τον αγώνα στο πολύ καλό τερέν και με ελάχιστη σκόνη, με την Α.Ο.Λ.Μ.Ο., η οποία είχε την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, να παίρνει άριστα σε άλλη μια διοργάνωση πανελληνίου βεληνεκούς. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, είχαμε και αρκετές ηλειακές συμμετοχές, 13 από την Α.Ο.Λ.Μ.Ο. και άλλοι δύο αναβάτες από την Ηλεία, ο Αντώνης Κατσάνης από την Κρέστενα, που ανήκει στην ΛΕ.ΜΟ. Ξυλοκάστρου και ο Δημήτρης Βαγγελάκος με καταγωγή από το Βαρθολομιό, που ανήκει στην Α.Λ.Α.Μ.Μ..

Στην ΜΧ1 των 15 συμμετοχών στο βάθρο ανέβηκαν οι Γιάννης Τουρατζίδης, Νίκος Λυρίου, Ανδρέας Ανδρέου, ενώ ο Κώστας Καράκης της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. κατέλαβε την 5η θέση.

Στην ΜΧ300, που είχε 4 συμμετοχές, Ανδρέου, Καράκης (Α.Ο.Λ.Μ.Ο.) και Ασημακόπουλος ήταν οι τρεις πρώτοι.

Στην ΜΧ2, που είχε 22 συμμετοχές, οι πρώτοι τρεις ήταν οι Ανέστης Ράδος, Δημήτρης Μπάκας και ο Ηλείος στην καταγωγή Δημήτρης Βαγγελάκος. Ο Χρήστος Φραγκούλης της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. κατετάγη 13ος και ο Αντώνης Κατσάνης από την Κρέστενα, 19ος.

Στην ΜΧ125 των 8 συμμετοχών, Σωτήρης Θεοδωρίδης, Σωτήρης Φωτάκης και Χρήστος Φραγκούλης (Α.Ο.Λ.Μ.Ο.) κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις.

Ο Θανάσης Αυγέρης κατέλαβε την 2η θέση στην OPEN.

Στην OPEN των 18 συμμετοχών, τους περισσότερους βαθμούς μάζεψε ο Χρήστος Τομαράς και δεύτερος ήταν ο Θανάσης Αυγέρης της Α.Ο.Λ.Μ.Ο.. Τρίτος ο Γιώργος Κυπραίος. Ο Σταμάτης Δημολιάνης της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. κατετάγη 4ος και ο Αμαλιαδίτης Νίκος Σωτηρόπουλος (Α.Ο.Λ.Μ.Ο.) 6ος. Ακριβώς πίσω του στην 7η θέση ήταν ο Αντώνης Τζανετής (Α.Ο.Λ.Μ.Ο.) και στην 12η θέση ο Γιάννης Καυκάς (Α.Ο.Λ.Μ.Ο.). Ο Χρήστος Τσούνης (Α.Ο.Λ.Μ.Ο.) 14ος και τέλος ο Χρήστος Σακκας 17ος.

Στην Senior των 11 συμμετοχών πρώτος ήταν ο Μάρκος Καρασακαλίδης, δεύτερος ο πολυπρωταθλητής Αλέκος Καρανάσης από τον Πύργο (Α.Ο.Λ.Μ.Ο.) και τρίτος ο Αδάμος Πράσσος. Ο έμπειρος Λεωνίδας Χαραλαμπόπουλος από την Κυπαρισσία (Α.Ο.Λ.Μ.Ο.) πήρε την 4η θέση.

Στις κατηγορίες των μικρών αναβατών, στην ΜΧ65 που είχε 17 συμμετοχές, στο βάθρο ανέβηκαν οι Γιώργος Τσαλίκης, Θεόδωρος Στρουγκης, Δημήτρης Φωτόπουλος.

Και στην ΜΧ85 των 8 συμμετοχών πρώτοι ήταν οι Χρήστος Μπάζιος, Χρήστος Ταμβάκος και Λευτέρης Παπαδάκης. Ο Γρηγόρης Μακρυγεώργος της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. κατέλαβε την 4η θέση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος