FOLLOW US: facebook twitter

Π. Νοέας: «Ο κόσμος να έρθει στο Κλειστό και να στηρίξει την προσπάθειά μας»

Ημερομηνία: 10-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Κόροιβος υποδέχεται το Σάββατο, στις 5μ.μ., στην Ήλιδα, την πρωτοπόρο Ελευθερούπολη και θέλει τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά πλέι-οφ, αλλά και να κάνει το 2-0 με την ομάδα της Καβάλας (την είχε κερδίσει στον α΄ γύρο), στην περίπτωση που οι δύο ομάδες τεθούν αντιμέτωπες στα πλέι-οφ.

Ο αρχηγός του Κοροίβου, Πέτρος Νοέας, σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης (eliteleague.gr), τόνισε πως η άμυνα, η μαχητικότητα, το πάθος και η ενέργεια, είναι τα κλειδιά για την νίκη, ενώ απηύθυνε κάλεσμα στους Ηλείους φιλάθλους να έρθουν στο Κλειστό και να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας.

Ο έμπειρος φόργουορντ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με την Ελευθερούπολη. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες σε κάθε θέση, που παρουσιάζεται αρκετά δυνατή ειδικά τους τελευταίους δυο μήνες. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να παρουσιαστούμε πνευματικά και σωματικά έτοιμοι για αυτόν τον αγώνα. Η συγκέντρωση και η προσήλωση στον στόχο της νίκης πρέπει να είναι διαρκής. Προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα σκληρά πάνω στο πλάνο των προπονητών μας. Η άμυνα, η μαχητικότητα, το πάθος και η ενέργεια που θα βγάλουμε στο παρκέ, είναι τα κλειδιά για την νίκη. Κλείνοντας, θέλω να απευθυνθώ στον κόσμο της ομάδας. Σε ένα από τα πιο κομβικά και σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς για την πορεία της ομάδας, θέλουμε ο κόσμος μας να έρθει στο Κλειστό και να στηρίξει την προσπάθειά μας. Τους θέλουμε όλους δίπλα μας».

«Η παρουσία όλων είναι επιβεβλημένη»

Εξάλλου, ο Κόροιβος μέσω ανακοίνωσής του απευθύνει κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο να στηρίξει δυναμικά την ομάδα στο ντέρμπι του Σαββάτου: «Φίλοι του ΚΟΡΟΙΒΟΥ, αύριο, Σάββατο, η ομάδα μας δίνει έναν πολύ σημαντικό αγώνα στο Κλειστό της Αμαλιάδας με αντίπαλο την ομάδα της Ελευθερούπολης.

Με νίκη ο ΚΟΡΟΙΒΟΣ θα συνεχίσει να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και παράλληλα θα έχει πέτυχει να κάνει το 2-0 στα μεταξύ τους παιχνίδια. Υπολείπονται 9 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας ενός πρωταθλήματος που όλα παραμένουν ανοικτά και πιθανά.

Σε αυτό το χρονικό σημείο του πρωταθλήματος η παρουσία ΟΛΟΥ του κόσμου της ομάδας στο γήπεδο, δίπλα στους παίκτες και τους προπονητές, είναι επιβεβλημένη. Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας έχει δείξει ότι δεν «επηρεάζεται» από έδρες και αντιπάλους. Σε όλους τους αγώνες η ομάδα μπαίνει μάχεται, αγωνίζεται, παλεύει με νίκες και ήττες. Όλοι δίπλα στην ομάδα το Σάββατο στις 5μ.μ.».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος