FOLLOW US: facebook twitter

Π. Νοέας: «Να παρουσιαστούμε σοβαροί κόντρα στην Καβάλα»

Ημερομηνία: 28-04-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Κόροιβος υποδέχεται το Σάββατο στις 5μ.μ. την Καβάλα για την 29η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν, σε ένα παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών και με νίκη θα εξασφαλίσει κατά μεγάλο ποσοστό την συμμετοχή στα πλέι-οφ.

Ο αρχηγός του Κοροίβου, Πέτρος Νοέας, σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης (eliteleague.gr), τόνισε πως η ομάδα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή και με αποφασιστικότητα για να φτάσει στην πολύτιμη νίκη:

«Πετύχαμε μια σημαντική νίκη το περασμένο Σάββατο. Για να έχει αντίκρισμα οφείλουμε να κερδίσουμε και το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας με την Καβάλα η οποία είναι πάντα μια ανταγωνιστική ομάδα. Όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε πάνω στο πλάνο των προπονητών μας, και θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να παρουσιαστούμε σοβαροί, με ενέργεια, δύναμη και αποφασιστικότητα σε αυτόν τον αγώνα για να καλύψουμε και την απουσία των Λιούις και Μίτροβιτς, λόγω του περιορισμού στον χρόνο συμμετοχής τους. Ο στόχος της ομάδας για την συμμετοχή της στα πλέι-οφ δεν έχει επιτευχθεί ακόμα, έτσι οφείλουμε να φθάσουμε το Σάββατο στην νίκη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το κανάλι του Κοροίβου στο YouTube, ενώ έξω από το Κλειστό της Ήλιδας, στον χώρο του κυλικείου, θα υπάρχει οθόνη για την μετάδοση του αγώνα.

Κώστας Πλιάγκος

Φωτό: eliteleague.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος