Για την 6η αγωνιστική της Α΄ Εθνικής Γυναικών, ο Π.Α.Σ. Πύργος ηττήθηκε το απόγευμα της Κυριακής από την δυνατή ΑΕΚ στα Σπάτα με 4-0. Έτσι, η ομάδα της Έλενας Κουσκούνη έμεινε στους 3 βαθμούς, ενώ θα πάρει λογικά και το τρίποντο από τον αγώνα στο Ρέθυμνο (εκδικάστηκε η υπόθεση και απομένει να βγει η απόφαση από την Πειθαρχική της Ε.Π.Ο.).

Το σκορ ημιχρόνου ήταν 3-0. Το σκορ άνοιξε στο 22΄ η Ανσέλμο, με την ομάδα του Πύργου να διαμαρτύρεται για οφσάιντ. Δύο λεπτά μετά η Χατζηνικολάου σημείωσε το 2-0. Στο 30΄ ξανά η Χατζηνικολάου έκανε το 3-0. Στο β΄ μέρος η Ροκέιν είχε μεγάλη ευκαιρία στο 60΄ να μειώσει το σκορ, ώσπου στο 81′ η Σπυριδωνίδου διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Για τον Π.Α.Σ. Πύργου δεν αγωνίστηκε η τραυματίας Χασανίν, ενώ δεν ξεκίνησαν στη βασική 11άδα η ΜακΜπρουμ και η Ραντοσάβλιεβιτς, που προέρχονταν από τραυματισμό.

ΑΕΚ: Νάση, Ζάγκλη, Καπνίση (85′ Κουκουλάκη), Γεωργίου, Ανσέλμο (74′ Βιολάρη), Χατζηνικολάου (74′ Σπυριδωνίδου), Σαΐχ, Τσελέντη, Προξένου, Μακγκουάιρ (62′ Τζουτζουράκη), Μανίσα (62′ Κόγγουλη).

ΠΑΣ Πύργος: Μπουιτράγκο, Μπιρίτη (60΄ ΜακΜπρουμ), Ροκέιν, Πουρνιά (46΄ Παναγοπούλου), Γκούφα, Τζούρκοβιτς (46΄ Ραντοσάβλιεβιτς), Μεντόζα, Τορεάλμπα, Καπαρέλη (75΄ Λαδερού), Μπλάκεϊ (60΄ Μοσχονά), Γεωργαντζή.

Κώστας Πλιάγκος

Φωτο: https://www.aek.gr