FOLLOW US: facebook twitter

Ούτε μια λέξη η ΔΕΗ για τους αγρότες που δεν έχουν ρεύμα!

Ημερομηνία: 26-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

Λες και το κάνει επίτηδες η διοίκηση της ΔΕΗ. Για όλους είχε κάτι να πει κατά τις ανακοινώσεις που εξέδωσε τη Δευτέρα στα λεγόμενα «έκτακτα μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης και βελτίωσης της εξυπηρέτησης των καταναλωτών, λόγω της επιδημίας του κορoνοϊού, «ξέχασε» όμως άλλη μια φορά τους επαγγελματίες του αγροτικού χώρου.

Ούτε λέξη για τους ανθρώπους της παραγωγής και χρήστες του ηλεκτρικού για αγροτική χρήση που είτε, λόγω κάποιων οφειλών έχουν χάσει τη σύνδεση, είτε για λόγους γραφειοκρατικούς έχουν χάσει και το αγροτικό τιμολόγιο.

Κι όλα αυτά την ώρα που τα αιτήματα από όλη τη χώρα κάνουν λόγο για ρύθμιση οφειλών και επανασύνδεση, χωρίς μάλιστα να χαθεί η πρόσβαση στο ευνοϊκό τιμολόγιο του αγροτικού ρεύματος.

Σημειωτέον ότι με βάση τις διαθέσιμες πληροφορίες, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας έχει κάνει πολύ συγκεκριμένες προτάσεις στη διοίκηση της ΔΕΗ, αναμένοντας, όπως είναι φυσικό την απάντηση των διοικούντων την εταιρεία. Απ’ ότι φαίνεται όμως, κανείς από τη διοίκηση δεν διάκειται φιλικά προς μια επαγγελματική τάξη, όπως είναι αυτή των αγροτών, μέλη της οποίας, για αντικειμενικούς απολύτως λόγους, αδυνατούν να ανταποκριθούν άμεσα στις υποχρεώσεις τους.

Τα προβλήματα συνέχισης της παραγωγής που δημιουργούνται για χιλιάδες αγρότες οι οποίοι, λόγω οφειλών, βλέπουν σήμερα τα αντλιοστάσιά τους να είναι κλειστά, είναι τεράστια.

Πηγή: agronews.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος