FOLLOW US: facebook twitter

Αιρετικά και επίκαιρα: Όταν πριν 2 μήνες ο Θεοχάρης θα έφερνε επενδύσεις από την Thomas Cook

Ημερομηνία: 25-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

Ήταν μόλις στις 25 Ιουλίου όταν ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης συναντούσε τον διευθύνοντα σύμβουλο της Thomas CookPeter Fankhauser -που βάρεσε σήμερα 23 Σεπτεμβρίου κανόνι –  για να φέρει την… ανάπτυξη στην Ελλάδα.

Οι δυο τους είχαν συζητήσει σχέδια περαιτέρω δραστηριοποίησης της εταιρείας στην Ελλάδα με νέες επενδύσεις.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο PeterFankhauser δήλωνε πως: «Η ThomasCook δεσμεύεται να συνεχίσει τις ενέργειες με στόχο την αύξηση της αξίας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και των εσόδων, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και τις υποδομές, ώστε να προσελκύσουμε περισσότερους επισκέπτες στη χώρα για να απολαύσουν καινοτόμες τουριστικές προτάσεις ακόμα και σε ώριμους προορισμούς, για να μπορούν να αλληλεπιδράσουν περισσότερο με την τοπική κοινωνία και να εμπνευστούν να ξοδέψουν περισσότερο στις διακοπές τους στην τοπική αγορά, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι αυτό θα προϋποθέτει τις λιγότερες παρεμβάσεις και την περαιτέρω ανάπτυξη βιώσιμου τουρισμού».

«Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ThomasCook, κ. PeterFankhauser, στις 25 Ιουλίου, για να συζητήσουμε τις προοπτικές της αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας μας. Ο κ. Fankhauser περιέγραψε λεπτομερώς την κατάσταση της εταιρείας και μας διαβεβαίωσε ότι η ThomasCook θα παραμείνει μια από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα του τουρισμού. Η συνάντηση έλαβε χώρα κάτω από ένα πολύ καθησυχαστικό και συνεργατικό κλίμα και η αίσθηση που έλαβα ήταν ότι συνεχίζουμε κανονικά τη μεταξύ μας συνεργασία», έγραφε από την πλευρά του σε ανάρτηση του στο Twitter, τότε,  ο Χάρης Θεοχάρης.

Ευτυχώς μας είχε καθησυχάσει!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος