FOLLOW US: facebook twitter

Όταν διώχνεις άξιους για να βάλεις αρεστούς

Ημερομηνία: 19-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

«Πιο χαμηλά πιο χαμηλά»  τραγουδούσε  η Αντζι Σαμίου, για την ΕΡΤ των Κωνσταντίνου Ζούλα και Γιώργου Γαμπρίτσου.

Αν και ακόμα «πιο χαμηλά» δύσκολα θα καταφέρει να φτάσει η ΕΡΤ στις θεαματικότητες των ειδήσεων και των ενημερωτικών της εκπομπών αφού πλέον έπιασαν πάτο…

Δείτε νούμερα και θα καταλάβετε. Η πρωινή εκπομπή των Δημήτρη Κοτταρίδη και Γιάννη Πιτταρά κάνει τα μικρότερα νούμερα που έχει κάνει το πρωινό πρόγραμμα της ΕΡΤ εδώ και χρόνια. Την περασμένη Τετάρτη σαν παράδειγμα,είχε 2,6% στο δυναμικό κοινό και 6,8% στο σύνολο. Τα μισά (στην κυριολεξία) απ΄ όσα έκανε πριν από ένα δίμηνο που έβγαινε με δύο ανθρώπους της ΕΡΤ, τον Χρήστο Παγώνη και τη Νίνα Κασιμάτη. Έδιωξαν δηλαδή τους μισούς τηλεθεατές.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου έκανε 1,9% στο δυναμικό κοινό και 4,1% στο σύνολο. Καταποντισμός.

Όσο για την αγαπημένη εκπομπή «10» της Όλγας Τρέμη και του Ηλία Κανέλλη, χαίρε βάθος αμέτρητον: 0,9% (!) στο δυναμικό κοινό και 2,4% στο σύνολο. Χειρότερα δεν γίνεται. Λίγο αυτοσεβασμό αν είχαν, θα έπρεπε να παραιτηθούν. Μία εκπομπή που δεν τη βλέπει κανείς και μας κοστίζει έναν σκασμό λεφτά.

Το κακό δεν είναι τόσο η αποτυχία των Κωνσταντίνου Ζούλα και Γιώργου Γαμπρίτσου. Το μεγαλύτερο κακό είναι πως δεν μπορεί να αισθάνεται… ευχαριστημένη η κυβέρνηση. Με τέτοια νούμερα πως  θα γίνει η δουλειά τώρα;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος