FOLLOW US: facebook twitter

Ορκωμοσία εργαζομένων προγράμματος “Βοήθεια Στο Σπίτι”

Ημερομηνία: 17-05-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Μαρίνος: Αιχμή του δόρατος της κοινωνικής πολιτικής

Εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», ορκίστηκαν στο Δημαρχείο Πηνειού την Τετάρτη 17 Μαΐου, ως μόνιμοι υπάλληλοι, ενώπιον του Δημάρχου κ. Ανδρέα Μαρίνου.

Μετά την λιτή τελετή ο κ. Ανδρέας Μαρίνος δήλωσε: «Χρειαζόμαστε, ιδιαίτερα στην εποχή μας, δομές κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης. Υπάρχουν συνάνθρωποί μας που χρειάζονται διαρκή στήριξη, άτομα με κινητικά προβλήματα, ηλικιωμένοι. Είμαστε δίπλα τους. Οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα καλύπτουν αυτές τις πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» είναι η αιχμή του δόρατος της κοινωνικής πολιτικής. Οι εργαζόμενοι είναι το στήριγμα των εμπερίστατων συνανθρώπων μας. Ο Δήμος Πηνειού θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις κοινωνικές του δομές με νέες και πρωτοποριακές υπηρεσίες, στηρίζοντας όσους έχουν ανάγκη».

Οι εργαζόμενοι που ορκίστηκαν είναι: κ. Βαγγέλη Ουρανία Κοινωνική Λειτουργός, κ. Μανωλέρη Ευγενία νοσηλεύτρια, κ. Γεωργοπούλου Σεβαστή νοσηλεύτρια, κ. Κοντόγιωργα Κυριακή Κοινωνική Λειτουργός, και κ. Παπαδόπουλος Αναστάσιος οικογενειακός βοηθός.  Παρούσα στην τελετή και η κ.  Σταματοπούλου Μαρία οικογενειακή βοηθός (συμβασιούχος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος