FOLLOW US: facebook twitter

Ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος – 1η Σεπτέμβρη αναλαμβάνει καθήκοντα η νέα Δημοτική Αρχή

Ημερομηνία: 12-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Πολιτική
-Τελετή ορκωμοσίας χθες και στη Ζαχάρω
-Την Κυριακή ορκίζεται ο Γιάννης Λέντζας και στις 28 Αυγούστου ο Τάκης Αντωνακόπουλος

Ο νέος Δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος και οι νέοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, ορκίστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στον αύλειο χώρο της Παναγίας Καθολικής στη Γαστούνη.

Την ορκωμοσία, τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανός ενώ παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Διονύσης Καλαματιανός, οι νεοεκλεγέντες Δήμαρχοι του Δήμου Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, του Δήμου Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης και του Δήμου Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος καθώς και αρχές, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.

Ο νέος Δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους δημότες αλλά και όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του και παραβρέθηκαν στην ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής τονίζοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του, θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο το συλλογικό συμφέρον του δήμου ώστε να φανούν και αντάξιοι των προσδοκιών των συνδημοτών τους.

Αξίζει να τονιστεί, ότι η νέα δημοτική αρχή Πηνειού, θα αναλάβει καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου.

Ορκίστηκε ο Κ. Αλεξανδρόπουλος

Παρουσία κόσμου, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, και η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής Ζαχάρως. Η τελετή, έγινε στην πλατεία άνωθεν του Δημαρχείου όπου ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Κώστας Αλεξανδρόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι σύμβουλοι των τοπικών κοινοτήτων.

Την Κυριακή η ορκωμοσία Λέντζα

Εξάλλου, την Κυριακή 18 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Γιάννη Λέντζα και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης. Η τελετή θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Ανδραβίδας (έξωθεν του αρχαιολογικού χώρου του Φράγκικου Καθεδρικού Ναού της Αγίας Σοφίας) στις 7.30 το απόγευμα.

Τέλος Αυγούστου ο Τ. Αντωνακόπουλος

Την Τετάρτη 28 Αυγούστου, έχει οριστεί η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύργου. Η τελετή ορκωμοσίας θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Πάρκου Ξυστρή στις 8.30 το βράδυ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος