FOLLOW US: facebook twitter

Ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας: «Με δουλειά θα οδηγήσουμε το Δήμο στη Νέα Πορεία»

Ημερομηνία: 20-08-2019 | Συντάκτης:

Μπροστά από την Αγία Σοφία, σε ένα χώρο με ιδιαίτερο συμβολισμό για την περιοχή, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Ανδραβίδας Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα και της νέας δημοτικής αρχής καθώς και των τοπικών συμβουλίων.

Η ορκωμοσία τελέστηκε από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό ο οποίος και ευχήθηκε στο νέο Δήμαρχο καλή και παραγωγική θητεία ενώ ο Γιάννης Λέντζας στην ομιλία του, ευχαρίστησε  όλο τον κόσμο για την παρουσία του στην σημαντική αυτή ημέρα τονίζοντας ότι «η συγκλονιστική σας παρουσία μας οπλίζει με δύναμη, θάρρος και αποφασιστικότητα για να πετύχουμε μαζί με όλους εσάς τους στόχους μας για ένα καλύτερο αύριο για το Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης».

«Είμαστε εδώ, όχι μόνο για να υλοποιήσουμε την τυπική μας υποχρέωση της ορκωμοσίας αλλά για να δηλώσουμε εμφατικά τη βούληση μας για διαρκή προσπάθεια για το καλό και την προκοπή του τόπου μας. Μετά τα αποτελέσματα των εκλογών, είμαστε σήμερα εδώ για να δώσουμε όρκο τιμής και ευθύνης απέναντι σε όλους εσάς. Θα εργαστούμε σκληρά, έντιμα, χωρίς σκοπιμότητες, μακριά από κάθε ιδιοτέλεια ή προσωπικό συμφέρον αλλά και μακριά από κάθε είδους τοπικισμό.  Όλοι μαζί έχουμε την υποχρέωση να οδηγήσουμε το Δήμο μας στη Νέα Πορεία που εσείς οι δημότες επιλέξατε. Και για να γίνει αυτό υπάρχει μόνο ένας τρόπος. Δουλειά, δουλειά, δουλειά! Τίποτα στη ζωή δεν έρχεται χωρίς δουλειά και κόπο. Τα μανίκια έχουν σηκωθεί και εσείς οι δημότες, θα είστε ο απόλυτος κριτής μας» είπε και πρόσθεσε ότι αρχίζει ένας νέος αγώνας, μακρύς και δύσκολος και από αυτόν δεν περισσεύει κανείς!

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων οι βουλευτές Ανδρέας Νικολακόπουλος, Διονύσης Καλαματιανός και Μιχάλης Κατρίνης, οι νέοι Δήμαρχοι Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης, Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος, Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Πηνειού Αλέξης Καστρινός κ.α.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος