FOLLOW US: facebook twitter

Ορκίστηκαν οι πρώτοι 3 μόνιμοι υπάλληλοι στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης από την προκήρυξη του ΑΣΕΠ3Κ/2018

Ημερομηνία: 06-12-2019 | Συντάκτης:

Με τρεις νέους εργαζόμενους θα ενισχύσει ο Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης τον τομέα καθαριότητας. Χθες πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία, με θρησκευτικό όρκο, του τρίτου νέου μόνιμου υπαλλήλου. Την Ορκωμοσία τέλεσε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Ιωάννης Λέντζας, στο γραφείο του στο Δημαρχείο.

Ο Δήμαρχος, αφού τους καλωσόρισε και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και δύναμη στα καθήκοντα που αναλαμβάνουν.Τους ανέφερε πως η Δημοτική αρχή θα βρίσκεται κοντά τους, ώστε μαζί να επιτύχουν τον κυριότερο στόχο, που δεν είναι άλλος, από την παροχή όσο το δυνατόν καλύτερων υπηρεσιών στους δημότες μας. Ο Δήμαρχος δήλωσε: «Σήμερα ολοκληρώθηκε η ένταξη στο δυναμικό του Δήμου τριών εργαζομένων που προσελήφθησαν από τη 3Κ. Είναι τρείς εργαζόμενοι, για τον τομέα καθαριότητας, σε ένα κομμάτι στο οποίο ο δήμος πονάει. Σίγουρα ο Δήμος δε χρειάζεται μόνο 3 θέσεις αλλά χρειάζονται 33, από εκεί και πέρα συνεχίζουμε. Προσπαθούμε να βρούμε καινούριες θέσεις εργασίας, έτσι ώστε με μόνιμες θέσεις και με θέσεις με τα 8μηνα να μπορέσουμε να καλύψουμε τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος μας, ο οποίος είναι και ο 3ος  στην Ηλεία».

Καλή θητεία τους ευχήθηκε και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Παναγιώτης Βαγγελάκος που τόνισε ότι η υπηρεσία καθαριότητας έχει μεγάλη ανάγκη από επιπλέον προσωπικό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος