FOLLOW US: facebook twitter

Ορισμός Αντιδημάρχων στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας

Ημερομηνία: 30-09-2022 | Συντάκτης:

Αλλαγές στο σχήμα της Δημοτικής Αρχής Αρχαίας Ολυμπίας προκύπτουν μετά την απόφαση του Δημάρχου κ. Γιώργου Γεωργιόπουλου να ορίσει νέους Αντιδημάρχους.

Σύμφωνα με την απόφαση του Δημάρχου, οι Αντιδήμαρχοι, η θητεία των οποίων λήγει στις 31-12-2023, παραμένουν επτά, καθώς στις πέντε ήδη θεσμοθετημένες Αντιδημαρχίες διατηρούνται οι δύο επιπλέον, όπως ορίζει ο νόμος για τους Δήμους που βρίσκονται σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης. Έτσι, με την απόφασή του ο κ. Γεωργιόπουλος ορίζει τους εξής Αντιδημάρχους:

  • Τον κ. Αρβανίτη Βασίλειο του Κωνσταντίνου αναπληρωτή Δήμαρχο και α) έμμισθο καθ΄ ύλην Αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης και Πολιτικής Προστασίας, και του μεταβιβάζει την εποπτεία και ευθύνη του Τμήματος Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας, του τμήματος Συντήρησης Πρασίνου (πλην των όσων σχετίζονται με τη Τοπική Κοινότητα Αρχαίας Ολυμπίας) και του Γραφείου Αγροτικής Παραγωγής του Αυτοτελούς Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και ιδίως την ευθύνη της αγροτικής οδοποιίας καθώς και τη διαχείριση οχημάτων και μηχανημάτων (πλην των απορριμματοφόρων) β) κατά τόπον Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Λαμπείας. Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί τα καθήκοντά του και μεταβιβάζει το δικαίωμα υπογραφής.
  • Τον κ. Φλέσσα Παναγιώτη του Θεοδώρου έμμισθο καθ΄ ύλην Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών με αρμοδιότητες την εποπτεία και ευθύνη των αντίστοιχων οργανικών μονάδων ήτοι των Τμημάτων Τεχνικών Έργων, Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και Συγκοινωνιών (πλην των θεμάτων που αφορούν στη συντήρηση, επισκευή και βελτίωση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού και των επεκτάσεων εξηλεκτρισμού) και του τμήματος Πολεοδομίας.
  • Τον κ. Γιαννακόπουλο Πέτρο του Νικολάου έμμισθο, καθ΄ ύλην Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού.
  • Τον κ. Κωσταριά Φώτιο του Αγγέλου έμμισθο α) καθ΄ ύλην Αντιδήμαρχο Τοπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας με αρμοδιότητες την εποπτεία και ευθύνη του τμήματος Συντήρησης Πρασίνου (σε ότι αφορά την Τοπική Κοινότητα Αρχαίας Ολυμπίας), του Γραφείου Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων του Αυτοτελούς Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και την οργάνωση, τη παρακολούθηση, το συντονισμό και τον έλεγχο όλων των έργων που αφορούν στη συντήρηση, επισκευή και βελτίωση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού. β) ως κατά τόπον Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Αρχαίας Ολυμπίας .
  • Τον κ. Παναγόπουλο Λύσανδρο του Κωνσταντίνου α) άμισθο καθ΄ ύλην Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και  Ανακύκλωσης. β) κατά τόπον Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Λασιώνος.

Με διάρκεια θητείας μέχρι την ημερομηνία λήξης της κήρυξης της περιοχής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας, ο Δήμαρχος ορίζει τους εξής Αντιδημάρχους:

  1. Την κ. Αντωνοπούλου Ροϊδούλα του Ιωάννη άμισθη, καθ΄ ύλην Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών Ψηφιακής Μετάβασης και Παιδείας
  2. Τον κ. Αναστασόπουλο Νικόλαο του Δημητρίου ως άμισθο Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνίας των Πολιτών


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος