FOLLOW US: facebook twitter

Ώρα… κάλπης για τη ΝΟΔΕ

Ημερομηνία: 20-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική
Στις 24 Οκτωβρίου οι εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ

Στις 24 Οκτωβρίου του 2021 θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, συνδυάζοντας τη φυσική παρουσία με την ηλεκτρονική ψήφο, λόγω των συνθηκών που επιβάλλει η πανδημία.

Ο γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος, Στέλιος Κονταδάκης, έστειλε εγκύκλιο στις 16 Σεπτεμβρίου στους προέδρους των νομαρχιακών οργανώσεων με όλες τις λεπτομέρειες επί της διαδικασίας της εκλογής. Σύμφωνα με όσα προβλέπονται, θα στηθούν κάλπες για πρόεδρο Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) (η παλιά ΝΟΔΕ), για μέλη ΔΕΕΠ και για προέδρους και μέλη των Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών (ΔΗΜ.Τ.Ε.).

Την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (Κ.ΕΦ.Ε.) που θα έχει την εποπτεία των εκλογών, απαρτίζουν η ευρωβουλευτής Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου (πρόεδρος) ο Γραμματέας Οργανωτικού  Στέλιος Κονταδάκης (αντιπρόεδρος), ο Γενικός Δ/ντής της ΝΔ, Γιάννης Μπρατάκος και ο Σύμβουλος του Κυρ. Μητσοτάκη, Αθανάσιος Νέζης (μέλη). Υπεύθυνοι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων θα είναι ο Ευάγγελος Καραμίντζιος, Μέλος Πολιτικής Επιτροπής, και η βουλευτής Αχαΐας,  Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Στόχος του κόμματος είναι πραγματοποιηθεί με επιτυχία η υβριδική μορφή των εκλογών, προκειμένου να γίνει κάτι ανάλογο και στη διεξαγωγή του τακτικού συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο προσδιορίζεται για τον Δεκέμβριο.

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη του Κόμματος που έχουν καταβάλει την καθορισμένη ετήσια οικονομική συνδρομή για το έτος 2021, ύψους δώδεκα ευρώ. Όσοι δεν έχουν καταβάλει την οικονομική συνδρομή του έτους 2021, θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για χορήγηση ή ανανέωση κάρτας μέλους έως την Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021. Οι υποψηφιότητες θα υποβληθούν από τις 29 Σεπτεμβρίου ως την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου. Σε ό,τι αφορά την Ηλεία, μόνη σίγουρη υποψηφιότητα είναι ο νυν πρόεδρος Χρήστος Γαβράς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος