FOLLOW US: facebook twitter

Ώρα για σχολικά!!!

Ημερομηνία: 12-09-2022 | Συντάκτης:

Πρώτη μέρα στα σχολεία σήμερα και η ώρα για την αγορά των σχολικών ειδών που θα γεμίσουν τις τσάντες των μαθητών έχει ήδη ξεκινήσει!

Σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια και μολύβια αλλά και σχολικά βοηθήματα και βιβλία ξένων γλωσσών είναι μερικά από τα απαραίτητα εφόδια κάθε μαθητή και σίγουρα στην αγορά της πόλης κάθε ένας μπορεί να βρει ότι ακριβώς ζητά.

Οι καταστηματάρχες έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια να διατηρήσουν τις τιμές στα περσινά επίπεδα με τις ανατιμήσεις που έχουν προκύψει λόγω της ενεργειακής κρίσης να είναι οι δυνατόν μικρότερες, προσφέροντας έτσι προσιτές τιμές για όλα τα αναγκαία σχολικά είδη.

Τα καταστήματα του Πύργου, είναι πανέτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές, προσφέροντας τους, ποιοτικά σχολικά και τιμές για όλες τις… τσέπες. Μια βόλτα σε αυτά, σίγουρα θα σας πείσει!

Σωτήρης Κορκολής, Βιβλιοπωλείο «ΚΟΡΚΟΛΗΣ»

«Από τις αρχές του Σεπτέμβρη, το πρώτο πράγμα που κοιτάνε οι  οικογένειες, είναι η σχολική τσάντα. Εμείς έχουμε μεγάλη ποικιλία από σχολικές τσάντες κρατώντας τις τιμές στα ίδια επίπεδα με πέρυσι. Το δεύτερο πράγμα πού απασχολεί πολλούς, είναι οι λύσεις που θα δώσουν τα σχολεία σε ότι αφορά τα βιβλία των αγγλικών. Βλέπουμε πώς ο κόσμος δείχνει ενδιαφέρον ψάχνοντας να βρει το καλύτερο δυνατόν για αυτό εμείς είμαστε έτοιμοι να τους εξυπηρετήσουμε».

Χρύσα Ασημακοπούλου, «Φάρος»

«Για τα σχολικά είδη όπως κάθε χρόνο, ξεκινάμε με μία έρευνα αγοράς που αφορά την τσάντα, η οποία είναι η βασική αγορά του σχολικού έτους. Τώρα πλέον βέβαια έχουν προχωρήσει και οι αγορές, ο κόσμος βλέπει και κάνει την σύγκριση του. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα. Στις μικρές ηλικίες, όπως κάθε χρόνο υπάρχει μία προτίμηση στους γνωστούς ήρωες που αγαπούν τα παιδιά. Στις μεγαλύτερες ηλικίες σιγά-σιγά αρχίζουμε και δίνουμε μεγαλύτερη σημασία στην εργονομία και στην αντοχή της τσάντας, δηλαδή πλέον τα παιδιά δεν ασχολούνται τόσο με το σχέδιο, αλλά  με το πόσο βολική και πρακτική είναι τσάντα στην καθημερινότητά τους. Εμείς πάντα υποστηρίζουμε επώνυμες εταιρείες, οι οποίες είναι πολλά χρόνια στο χώρο και έχουνε δώσει τις εξετάσεις τους πάνω στην  αντοχή και στην καλή ποιότητα του προϊόντος. Εξάλλου πλέον, η επιλογή μιας τσάντας δεν είναι μία αγορά η οποία γίνεται για ένα έτος, τα πράγματα είναι δύσκολα, καλό είναι έχει μία διάρκεια στο χρόνο. Εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε τον κόσμο να κάνει την σωστότερη επιλογή. Εύχομαι μία καλή δημιουργική και εποικοδομητική χρονιά σε όλο τον κόσμο!».

Διονύσης Τραμπαδώρος, Βιβλιοπωλείο «ΑΛΩΝΙ»

«Γενικώς υπάρχει μια υποτονικότητα στην κίνηση, ευελπιστούμε να αλλάξει αυτό με το άνοιγμα των σχολείων. Οι δυσκολίες είναι αρκετές, παρόλα αυτά θεωρούμε ότι ένας πελάτης, κάνοντας μια μικρή αναζήτηση στο μαγαζί μας, μπορεί να βρεί σχολικά είδη και τσάντες σε πολύ προσιτές τιμές».

Φώφη Κολόσακα, «ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΣΜΟΣ»

«Η κίνηση για τις τσάντες έχει ξεκινήσει από αρχές Αυγούστου λόγω του ότι είχανε βγει σε προσφορές ορισμένα περσινά και προπέρσινα σχέδια. Υπάρχει ενδιαφέρον μέχρι και σήμερα σχετικά με την αγορά της τσάντας. Από την Δευτέρα ξεκινάνε τα αναλώσιμα σχολικά. Συγκεκριμένα, οι τσάντες έχουν πάρει ένα 10% πάνω σε σχέση με πέρυσι ενώ σχολικά τετράδια,μολύβια, χάρακες κ.ά.  βρίσκονται  γύρω στο 10%-15%. Πάντως εμείς, έχουμε κρατήσει σχεδόν στα περισσότερα προϊόντα τις περσινές τιμές. Αυτό που έχει εξωπραγματική τιμή πλέον, είναι το φωτοτυπικό χαρτί. Έχει αυξηθεί κατά 100% ίσως και παραπάνω. Η κίνηση είναι ικανοποιητική μέχρι στιγμής και βέβαια από Δευτέρα αναμένουμε να ανταποκριθούμε στις όποιες ανάγκες δεν έχουν ακόμα καλυφτεί».

Νίκος Ζήρος – Βιβλιοπωλείο «Lexis»

«Η κίνηση ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα κι αναμένεται κορύφωση με το άνοιγμα των σχολείων και τις επόμενες 4 μέρες. Οι τιμές στο κατάστημά μας παραμένουν οι ίδιες, παρά τις ανατιμήσεις λόγω αυξήσεων στα μεταφορικά. Είμαστε έτοιμοι και χωρίς ελλείψεις. Ελπίζω η φετινή χρονιά να διεξαχθεί ομαλά!»

Νίκη Μικεόγλου, Βιβλιοπωλείο «Γραφή»

«Η κίνηση είναι λίγο συγκρατημένη, ίσως οι περισσότεροι περιμένουν να πάρουν τις λίστες από τα σχολεία για να δουν τι θα χρειαστεί να αγοράσουν. Όσο αφορά τις τσάντες, πιθανώς πολλοί να επιλέξουν εκείνες πού ήδη έχουν από προηγούμενες χρονιές. Στις τιμές, έχει παρατηρηθεί μια γενικότερη άνοδος, παρόλα αυτά είμαστε αισιόδοξοι και περιμένουμε την επόμενη βδομάδα να αρχίσουν με το καλό τα σχολεία. Στο κατάστημά μας θα βρείτε, σε όσο το δυνατόν οικονομικότερες τιμές, μια μεγάλη ποικιλία από σχολικά είδη!».

Γιώργος Ζαφειρόπουλος, «Πηγή»

«Έχουνε ετοιμαστεί και προσφέρουμε όλα τα είδη που ενδέχεται να χρειαστούν σε μια σχολική χρονιά. Περιμένουμε τις λίστες των δασκάλων, οι οποίοι συχνά μπορεί να ζητάνε κάτι εξειδικευμένο. Εμείς είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε πλήρως κάθε μαθητική ανάγκη. Θεωρώ πώς η χρονιά φέτος θα είναι καλύτερη σε σύγκριση με πέρσυ μιας και το θέμα της παγκόσμιας πανδημίας φαίνεται πως έχει ξεθυμάνει αρκετά. Σε κάθε περίπτωση είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον!»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος