FOLLOW US: facebook twitter

Open Championship Summer Edition 4: Δεν χάνει ο Μάλιαρης!

Ημερομηνία: 26-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Νίκησε στο «Αέθλειον» τον Πόπεκ και είναι πρώτος στην παγκόσμια κατάταξη της κατηγορίας του

Ο Δημήτρης Μάλιαρης επιβεβαίωσε και φέτος στο Open Championship Summer Edition 4, που διεξήχθη την Κυριακή στο «Αέθλειον», πως δεν χάνει στο… σπίτι του! Ο Ηλείος πρωταθλητής του kickboxing, που ανήκει στο σύλλογο « Άρτεμις», νίκησε το βράδυ της Κυριακής στο main event τον Αλεξάντερ Πόπεκ από το Fight Club του Μονάχου, ο οποίος αντικατέστησε  την τελευταία στιγμή τον Σλοβένο Φαμπιάν, λόγω ασθενείας και πήρε άλλον έναν τίτλο στην επιτυχημένη καριέρα του στο άθλημα. Μάλιστα, ο Δημήτρης Μάλιαρης κατέχει πλέον τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης στα -96 κιλά αλλά και την πρώτη θέση αυτή τη στιγμή  στο παγκόσμιο ranking της WKF.

Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ο Μάλιαρης ευχαρίστησε τον κόσμο που τον στήριξε και στη φετινή διοργάνωση και ανανέωσε το ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι.

Κατά τα άλλα, η διοργάνωση κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη με πολλούς και ενδιαφέροντες αγώνες να διεξάγονται το πρωί της Κυριακής, σε όλες τις κατηγορίες αλλά και με τους σπουδαίους αγώνες το βράδυ στο main event. Οι Δημήτρης Κατσιάρας, Γιώργος Θεοδωρόπουλος ως διοργανωτές, με την στήριξη και του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, έκαναν το καλύτερο δυνατό και το «Αέθλειον» γέμισε και φέτος, με τους φίλους του kicκboxing να αγκαλιάζουν τη διοργάνωση.

Στιγμιότυπο από αγώνα μεταξύ γυναικών, την Κυριακή στο «Αέθλειον».
Ναμπίλ Μοράντ και Ανδρέας Μίγκος τιμήθηκαν από τους διοργανωτές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος