FOLLOW US: facebook twitter

Open Championship Summer Edition 3: Την Κυριακή στο «Αέθλιον» η μεγάλη διοργάνωση

Ημερομηνία: 15-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

To OPEN CHAMPIONSHIP Summer Edition 3 έρχεται και φέτος στο Νομό Ηλείας,  αυτή την φορά στο κλειστό γήπεδο «Αέθλιον» του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, την προσεχή Κυριακή 18 Ιουνίου. Το πρωί (από τις 10.30) θα διεξαχθεί Διασυλλογικό Πρωτάθλημα και το βράδυ (από τις 6.30 και μετά) εντυπωσιακοί Αγώνες Επίλεκτων

O γνωστός από τις αναμετρήσεις του με τον Μιχάλη Ζαμπίδη, Ερκάν Βαρόλ στέλνει στην Ηλεία τον αθλητή από την σχολή του, τον έμπειρο (48 νίκες 12 ήττες 20 KOs) Gokhan Gulucu για έναν αγώνα διεκδίκησης τίτλου εναντίον του πρωταθλητή Ελλάδος της WKF Δημήτρη Μάλλιαρη του ΑΣ Αρτεμις – Team Γιαννακόπουλος.

Ένας διεθνής αγώνας έρχεται ξανά στην Πελοπόννησο μετά από το μακρινό 2001 χάρη στην προσπάθεια που κάνουν οι διοργανωτές του Open Championship Δημήτρης Κατσιάρας και Γιώργος Θεοδωρόπουλος στην ανάδειξη του Kick Boxing και την προβολή του νόμου.

Ως εκ τούτου, η διοργάνωση της Κυριακής στο «Αέθλειον»  λαμβάνει άλλη διάσταση με τα βλέμματα όλων να στρέφονται σε αυτή την αναμέτρηση ανάμεσα στον Τούρκο και τον Έλληνα και δη Ηλείο  πρωταθλητή.

Παρουσιάστρια φέτος των αγώνων θα είναι η Γεωργία Παναγιωτόπουλου, αθλητικογράφος από τον Πύργο, με εμπειρία από Τσαμπιονς Λιγκ, Παγκόσμιο Κύπελλο, Ολυμπιακούς αγώνες και παρουσιάστρια του αθλητικού δελτίου ειδήσεων του κρατικού καναλιού της ΕΡΤ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος