FOLLOW US: facebook twitter

Open Championship Summer Edition 3: Θρίαμβος Μάλλιαρη

Ημερομηνία: 19-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Νίκησε τον Τούρκο Γκοκάν και πήρε τον τίτλο WKF Mediterranean

Ο Ηλείος Δημήτρης Μάλλιαρης τίμησε τα γαλανόλευκα της Ελλάδας επικρατώντας του Τούρκου Gokhan Gulucu στη μεγάλη μάχη του kickboxing  “Open Championship Summer Edition 3”, το βράδυ της Κυριακής στο κατάμεστο από κόσμο «Αέθλιον».

Η αναμέτρηση έγινε με κάθε επισημότητα, οι αθλητές μπήκαν στη σάλα εντυπωσιακά, έγινε η ανάκρουση των εθνικών ύμνων των δύο χωρών και το κοινό χειροκρότησε θερμά και τον Τούρκο αθλητή.

Σε μια πολύ δυνατή μονομαχία που όμοιά της δεν είχαμε δει στην Ηλεία, ο αθλητής του Α.Σ. Άρτεμις – Team Γιαννακόπουλος και πρωταθλητής Ελλάδος της WKF, Δημήτρης Μάλλιαρης, κατάφερε να πάρει τη νίκη από τον Τούρκο, δίνοντάς τα όλα.

Τον έριξε δύο φορές κάτω στον α΄ γύρο, στο β΄ έπαιξε πιο συντηρητικά εφόσον είχε ήδη προβάδισμα και στο γ΄ γύρο, παρότι φάνηκε να έχει κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, μπήκε ξανά δυνατά και με καίρια χτυπήματα, πήρε τους πόντους που ήθελε για να φτάσει σε μια τεράστια νίκη, που πανηγυρίστηκε έντονα από τους εκατοντάδες φιλάθλους που έσπευσαν στο κλειστό Ανδραβίδας-Λεχαινών.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον αγώνα, ο Μάλλιαρης ευχαρίστησε το κοινό που τον στήριξε και ζήτησε συγνώμη για την ήττα στη Ρωσία που ήρθε μετά από μια όχι τόσο καλή εμφάνιση.

Οι Δημήτρης Κατσιάρας, Γιώργος Θεοδωρόπουλος ως διοργανωτές, με την στήριξη των τοπικών φορέων και του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, έκαναν το καλύτερο δυνατό και η διοργάνωση χαρακτηρίζεται απόλυτα επιτυχημένη.

 

Φωτογραφίες: Γιάννης Σπυρούνης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος