FOLLOW US: facebook twitter

Έκαναν το γύρο του κόσμου…

Ημερομηνία: 18-04-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

oneirodromio-gyros-kosmou

Το «Ονειροδρόμιο» στο Μέγαρο Μουσικής

Το «Ονειροδρόμιο» πραγματοποίησε το Σάββατο 26 Μαρτίου την προγραμματισμένη για τη φετινή χρονιά εκδρομή του στην Αθήνα, στο Μέγαρο Μουσικής, για να παρακολουθήσει τη μουσικοθεατρική παράσταση «Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες» του Ιουλίου Βερν.

oneirodromio-gyros-kosmou3

Η παράσταση που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους ήταν, όπως μας δήλωσε η κα. Βίκυ Πετροπούλου, «ευρηματική, με εξαιρετικές σκηνοθετικές, κινησιολογικές, ενδυματολογικές προτάσεις και ζωντανή μουσική από τετραμελή ορχήστρα. Οι εξαιρετικοί μουσικοί ερμήνευσαν μια ποικιλία μουσικών ηχοχρωμάτων, χρησιμοποιώντας όργανα από διάφορες χώρες, ενώ παράλληλα ο συνδυασμός με τα ηχητικά εφέ και τις βιντεοπροβολές αναδείκνυαν το ιδιαίτερο χρώμα και την κουλτούρα της κάθε χώρας, και μας μετέφεραν την ατμόσφαιρα του συναρπαστικού αυτού ταξιδιού. Ταυτόχρονα, παρακολουθούμε και την εξέλιξη του χαρακτήρα του Φιλέα Φογκ κι ανακαλύπτουμε μαζί του πως το αληθινό νόημα του ταξιδιού και το αληθινό στοίχημα που κέρδισε ήταν εκείνο της επικοινωνίας, της φιλίας και της αγάπης, που θρυμμάτισαν τον ορθολογισμό του και τον έκαναν πραγματικά πλούσιο.

Το σίγουρο είναι πως νιώσαμε όλοι έστω και για λίγο συνταξιδιώτες του Φιλέα Φογκ σ΄αυτό το συναρπαστικό ταξίδι, που δεν ήταν μόνο μέσα στον κόσμο, αλλά και μέσα στις πιο ανεξιχνίαστες διαδρομές του εαυτού του».

oneirodromio-gyros-kosmou2

Στη φωτογραφία κάποια από τα μέλη του «Ονειροδρομίου» φωτογραφίζονται με φόντο τη λέσχη Reform και το επιφανές μέλος της, Τζέντλεμαν Φιλέα Φογκ, που κατάφερε το μεγάλο επίτευγμα της εποχής του, να κάνει το γύρο του κόσμου σε 80 μέρες!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος