FOLLOW US: facebook twitter

One man show από τον Μάρκο Σεφερλή στο Καστρινό Καρναβάλι!

Ημερομηνία: 13-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός
Ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός έδωσε ως παρουσιαστής μια μοναδική παράσταση

Το όνομα του δημοφιλούς και αγαπημένου ηθοποιού Μάρκου Σεφερλή στο φετινό Καρναβάλι του Κάστρου Κυλλήνης που παραδοσιακά γίνεται και συνδυάζεται με τα Κούλουμα την Καθαρή Δευτέρα, ήταν εκείνο που σαφώς προσέλκυσε εκατοντάδες κόσμου στην καρναβαλική παρέλαση.

Ο Μ. Σεφερλής όπως αναμενόταν με τις φοβερές ατάκες,  τα φοβερά του σχόλια και το μοναδικό ταλέντο του απογείωσε στην κυριολεξία το Καστρινό καρναβάλι, έχοντας στο πλευρό του ως συμπαρουσιάστρια την Αλεξάνδρα Αλτούνη. Βεβαίως όλοι ήθελαν μια φωτογραφία μαζί του, ο ίδιος δεν αρνήθηκε σε κανέναν, σε μικρούς και μεγάλους όπου οι selfies με τα κινητά έδιναν και έπαιρναν. Μάλιστα κατά την διάρκεια της παρέλασης έφτασε να χορεύεο τσιφτετέλι με τους καρναβαλιστές πάνω σε ένα τρακτέρ, ενώ ο κόσμος απολάμβανε το one man show του Σεφερλή.

Το Καστρινό καρναβάλι είχε χρώμα, κέφι  και πολλούς καρναβαλιστές όλων των ηλικιών, ενώ τα αυτοσχέδια άρματά του σατίριζαν θέματα της καθημερινότητας – όπως τα σαγόνια της εφορίας- τους anonymous και άλλα πολλά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος