FOLLOW US: facebook twitter

Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας: Στη μνήμη του συναδέλφου μας Ανδρέα Νίκα

Ημερομηνία: 26-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

Τη Τρίτη 24 Αύγουστου αποχαιρετήσαμε μαζί με την οικογένειά του, συγγενείς, φίλους, συγχωριανούς και συναδέλφους τον Ανδρέα Νίκα πρόεδρο του αγροτικού συλλόγου Ανδραβίδας-Κυλλήνης που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή την ώρα της δουλειάς του.

Συνάδελφε Ανδρέα δεν θα αφήσουμε τη θλίψη να μας νικήσει γιατί δεν θα το ήθελες. Αγάπησες τη δουλειά με τη γη στο χωράφι αλλά και κατάλαβες ότι αυτή έχει πόνο, κούραση, εκμετάλλευση και καμία στήριξη από τις κρατικές υπηρεσίες. Αποφάσισες με τους συναδέλφους σου στην περιοχή σου να σηκώσετε τη σημαία του οργανωμένου αγώνα των αγροτών φτιάξατε μετά από πολλά χρόνια και πάλι αγροτικό σύλλογο στην περιοχή σας. Ήλθες σε επαφή με την Ο.Α.Σ.Η. , τους συλλόγους της, επέλεξες τον κοινό βηματισμό μαζί μας. Το λίγο καιρό που σε γνωρίσαμε έδειξες το ακέραιο του χαρακτήρα σου, την απόφασή σου να παλέψεις για το δίκιο του αγρότη.

Μια υπόσχεση σου δίνουμε θα γίνει πράξη το δυνάμωμα του συλλόγου στην περιοχή σου και η στήριξη από μεριά της ομοσπονδίας θα είμαι αμέριστη. Άλλωστε αυτή είναι και η επιθυμία της οικογένειάς σου για να τιμηθεί η μνήμη σου.

Συμπάσχουμε με τους γονείς σου, τη σύντροφο σου και το παιδί σου που τόσο αγαπούσες.

Καλό ταξίδι συνάδελφε Ανδρέα.

Το Δ.Σ. της Ο.Α.Σ.Η. και οι αγροτικοί σύλλογοι μέλη της


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος