FOLLOW US: facebook twitter

Όμιλος Ρακετιστών Κουρούτας Αμαλιάδας: Σάρωσε τα μετάλλια στο Πόρτο Ράφτη

Ημερομηνία: 07-06-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τέσσερα μετάλλια κατέκτησε ο Όμιλος Ρακετιστών Κουρούτας Αμαλιάδας το Σαββατοκύριακο 4-5 Ιουνίου στο Πόρτο Ράφτη, κατά την 1η αγωνιστική του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Racket 2022. Στις τετράδες Ανδρών ο Ο.Ρ.Κ.Α. πήρε ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Μιχαλόπουλος-Κατσής-Αυγουστίνος-Καραβιάς με σκορ 1217 πόντους και το ασημένιο πήραν οι Νικολόπουλος-Καλομοίρης-Πλατανίτης-Προύντζος με σκορ 1059. Επίσης στις δυάδες Ανδρών ο Όμιλος της Κουρούτας πήρε το ασημένιο με τους Καραβιά-Παναγόπουλο και το χάλκινο με τους Πλατανίτη-Προύντζο.

Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στους Καλομοίρη και Παναγόπουλο, οι οποίοι στην πρώτη ουσιαστικά συμμετοχή τους σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πήραν την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στις κατηγορίες τους. Ο Όμιλος Ρακετιστών Κουρούτας Αμαλιάδας συγχαίρει όλες τις ομάδες που αγωνίστηκαν, τους αθλητές του που με κόπο και θέληση κατάφεραν να ακουστεί ο Όμιλος Ρακετιστών Κουρούτας Αμαλιάδας ξανά σε όλη την οικογένεια της Ξυλορακέτας ανά την Ελλάδα, καθώς και το Δ.Σ που στήριξε ηθικά αλλά και όσους χορηγούς στήριξαν υλικά τους αθλητές του. Επίσης συγχαίρει τον διοργανωτή σύλλογο ΑΟΡΑ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ και τον Πρόεδρο κ. Τσίχλη για την άψογη τέλεση των αγώνων με την αρωγή και την εποπτεία της Α΄ ΕΣΑΞ υπό την αιγίδα της ΕΦΟΑ.

Η επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα για το Beach Racket είναι το Κύπελο Ελλάδας στην Λάρισα το διήμερο 25-26 Ιουνίου και φυσικά η 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Κουρούτα, όπου ο Όμιλος Ρακετιστών Κουρούτας Αμαλιάδας φιλοδοξεί να διοργανώσει άλλη μία «γιορτή» της Ρακέτας, όπως άλλωστε έχει διοργανώσει και στο παρελθόν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος