FOLLOW US: facebook twitter

Όμιλος Ρακετιστών Κουρούτας Αμαλιάδας: Αναγνωρίστηκε από την Ε.Φ.Ο.Α.

Ημερομηνία: 16-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Δ.Σ του Ο.Ρ.Κ.Α. έκανε γνωστή μέσω ανακοίνωσής του την αναγνώριση του Ομίλου από την Ε.Φ.Ο.Α., γεγονός που αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον Ο.Ρ.Κ.Α..

Η ανακοίνωση του Ομίλου έχει ως εξής:

«Το Δ.Σ του Ο.Ρ.Κ.Α. είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως η Ε.Φ.Ο.Α (μία από τις μεγαλύτερες ομοσπονδίες στην Ελλάδα) ενέκρινε την αθλητική αναγνώριση και την εγγραφή μας στο Μητρώο Συλλόγων της.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η επιστολή του εφόρου Beach Racket κ. Γιακουμή προς τον πρόεδρο της Α΄ ΕΣΑΞ κ. Κοσμά “…τo Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης στην πρόσφατη συνεδρίασή του και ύστερα από σχετικές εισηγήσεις, τόσο του Προέδρου της κυρίου Σπύρου Ζαννιά, όσο και του υπογράφοντος εφόρου του Αθλήματος σας, ομόφωνα ενέκρινε την αναγνώριση οκτώ (8) Συλλόγων και συγκεκριμένα των Αθλητικών Ομίλων Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας Pasarella, Αίγινας, Αμαλιάδας, Καβάλας, Κυπαρισσίας, Λάρισας, Πόρτο Ράφτη και Σύρου να είναι εκείνοι οι Σύλλογοι, που έχουν την τιμή στο εξής, να είναι οι πρώτοι σας Σύλλογοι ενός νέου Αθλήματος που ξεκίνησε από την χώρα μας και να έχουν την Αθλητική Αναγνώριση, σε αυτό το νέο Άθλημα….”

Συγχαρητήρια στα μέλη, τους αθλητές και όλους όσοι βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα ένας στόχος που φάνταζε πολύ μακρινός το 2013, έτος ίδρυσης του συλλόγου μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος