FOLLOW US: facebook twitter

Ομάδα Παραγωγών Αμαλιάδας: Σύσκεψη για τη σταφίδα παρουσία βουλευτών

Ημερομηνία: 24-06-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

stafidoparagogoiΤην ένταξη της Κορινθιακής σταφίδας στην ενδιάμεση αναθεώρηση του 2017  για τη συνδεδεμένη ενίσχυση, έχει θέσει ως στόχο η Ομάδα Παραγωγών Αμαλιάδας. Για το λόγο αυτό συγκάλεσε σύσκεψη, την περασμένη Παρασκευή, στη Μαγούλα Ωλένης και όπως αποδείχθηκε το ενδιαφέρον των σταφιδοπαραγωγών ήταν σημαντικό.

Επόμενη δράση της Ομάδας Παραγωγών είναι το Σάββατο 25 Ιουνίου στα γραφεία της στην Αμαλιάδα, όπου έχουν προσκληθεί στις 10,30 το πρωί οι βουλευτές του νομού, τους αντιπεριφερειάρχες και τους δημάρχους, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα που αφορά τους σταφιδοπαραγωγούς.

Στην επιστολή που φέρει την υπογραφή του προέδρου Χρήστου Βαλιανάτου, αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:

«Από τη συνάντηση που πραγματοποιήσαμε στη Μαγούλα, με τη συμμετοχή αρκετών σταφιδοπαραγωγών, προέκυψε το καθολικό αίτημα για την ένταξη της Κορινθιακής σταφίδας στη συνδεδεμένη ενίσχυση».

Η Ομάδα Παραγωγών Αμαλιάδας και οι σταφιδοπαραγωγοί έχουν ως στόχο την 1η Αυγούστου, που το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης θα κάνει πρόταση για την ενδιάμεση αναθεώρηση,  για το ποια προϊόντα θα μπουν στη συνδεδεμένη ενίσχυση, να ενταχθεί σε αυτά και η Κορινθιακή σταφίδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος