FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιονίκης: Η ιστορία επαναλήφθηκε με Παναγόπουλο στον πάγκο!

Ημερομηνία: 07-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ολυμπιονίκης νίκησε τη Δευτέρα τον Ήφαιστο/Αχιλλέα με 78-67, έχοντας στον πάγκο, μετά την παραίτηση του Γιώργου Λεβεντούρη, τον παράγοντα Γιώργο Παναγόπουλο (εφόσον ο Σακελλαρίου ήταν στο παρκέ ως παίκτης). Η ιστορία επαναλήφθηκε, καθώς πριν τρία χρόνια, στις 14 Νοεμβρίου 2016, ο Ολυμπιονίκης είχε αντιμετωπίσει και τότε εντός έδρας τον Ήφαιστο/Αχιλλέα, με τον Γιώργο Παναγόπουλο στον πάγκο, αφού και τότε είχε αποχωρήσει λίγες μέρες πριν ο Γιώργος Λεβεντούρης (τον είχε διαδεχτεί ο Γιάννης Παπαγιάννης)!

Ο Ολυμπιονίκης είχε κερδίσει τότε 78-62 για την 6η αγωνιστική (τώρα ήταν η 5η) κι έτσι ο Γιώργος Παναγόπουλος έκανε το 2 στα 2 με αντίπαλο την ομάδα της Αιγιαλείας, με τον Ολυμπιονίκη να σκοράρει και προχθές 78 πόντους, όπως και το Νοέμβριο του 2016!

Ο Παναγόπουλος, για όσους παρακολούθησαν δια ζώσης το παιχνίδι, το έζησε με ένταση, δέχτηκε και τεχνική ποινή στο α΄ δεκάλεπτο, ενώ στα τάιμ-άουτ προσπαθούσε να ηρεμήσει τους παίκτες καθώς η ομάδα βρισκόταν διαρκώς πίσω στο σκορ και υπήρχαν κάποια νεύρα. Εν ολίγοις έκανε ό,τι μπορούσε για να βοηθήσει τον Ολυμπιονίκη να φτάσει στη νίκη. Όπερ και εγένετο, με την καταλυτική συμβολή, βέβαια, του Ξενοφώντα Σακελλαρίου, που έδινε τις τεχνικές οδηγίες στα τάιμ-άουτ.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος