FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιονίκης Αρχ. Ολυμπίας: Προπονήσεις και το καλοκαίρι – Ανοιχτό του Σαλάι

Ημερομηνία: 03-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Θέλει τρεις ακόμα παίκτες

 

Στις 8 Μαΐου ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ και μετά από 50 περίπου μέρες ξεκούρασης, οι παίκτες του Ολυμπιονίκη επέστρεψαν στο γήπεδο για προπονήσεις ενόψει της νέας σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάζονται υπό τις οδηγίες του προπονητή τους Γιώργου Λεβεντούρη, επιδιώκοντας να βελτιώσουν τα ατομικά τους στοιχεία και να παρουσιαστούν έτοιμοι στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ.

Στα μεταγραφικά, όπως έχουμε γράψει, ο Ολυμπιονίκης έχει συμφωνήσει σχεδόν με όλους τους παίκτες να συνεχίσουν και τη νέα σεζόν. Όσο για τον περιζήτητο σέντερ Σπύρο Σαλάι (πρώτος σκόρερ της περσινής Α1 ΕΣΚΑΗ), όπως φαίνεται και στην κεντρική φωτογραφία, μετέχει κανονικά στο καλοκαιρινό προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Ολυμπιονίκη, καθώς έχει κρούσεις ακόμα και από ομάδες της Α2 Εθνικής!

Από κει και πέρα, ως γνωστόν, έχει αποκτηθεί μέχρι στιγμής ο 20χρονος Πυργιώτης πλέι-μέικερ, Γιάννης Κωσταρέλλος, που την περασμένη σεζόν έπαιζε στην Ε.Α.Π. (ξεκίνησε το μπάσκετ από τη Γ.Ε.Π. Ηρακλής) και θα αποκτηθούν τρεις ακόμα παίκτες, δύο για την περιφέρεια κι ένας ψηλός.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να έχουμε εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης, καθώς υπάρχουν επαφές με συγκεκριμένους μπασκετμπολίστες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος