FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιονίκης Αρχ. Ολυμπίας: «Καυτά καρφιά στην άμμο»

Ημερομηνία: 02-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το πρώτο τουρνουά beach volley του φετινού καλοκαιριού με την ονομασία «After Exams Tournament by Olympionikis», που πραγματοποιήθηκε στο beach bar «Άμμος και Θάλασσα» το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Το τουρνουά διοργάνωσε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ  του Α.Ο. Ολυμπιονίκης, Κώστας Τσούμας, με τη στήριξη του συλλόγου. Ονομάστηκε «After Exams Tournament, διότι απευθυνόταν σε αθλήτριες που αγωνίζονται στα αναπτυξιακά τμήματα των ομάδων του Νομού, οι οποίες είχαν τελειώσει τις εξετάσεις στα σχολεία τους. Η προσέλευση του κόσμου που παρακολούθησε τους τελικούς ήταν πέραν του αναμενομένου και τα κορίτσια τον αποζημίωσαν. Σε ένα τελικό «θρίλερ»  η Έλενα Παναγοπούλου με την συμπαίκτριά της, Ιωάννα Θανοπούλου, επικράτησαν της Άννα-Μαρία Σπηλιοπούλου και Μαρισόφης Καλομοίρη στις λεπτομέρειες με 2-1 σετ (15-13, 10-15 και 14-12).

Μέσα στους επόμενους δύο μήνες του καλοκαιριού θα διοργανωθούν άλλα 4 τουρνουά, πάντα υπό την αιγίδα του Α.Ο. Ολυμπιονίκη Αρχαίας Ολυμπίας, τα οποία θα απευθύνονται σε όλο τον κόσμο (άντρες, γυναίκες) και θα έχουν πλούσια δώρα για έπαθλα στους νικητές.

Ο Ολυμπιονίκης ευχαριστεί θερμά το beach bar «Άμμος και Θάλασσα» που για ακόμη μία χρονιά στηρίζει τις δράσεις του συλλόγου, την εταιρεία «Διός» που έχει χορηγήσει νερά στους αθλητές για όλα τα τουρνουά του καλοκαιριού και την «Προβολή advertising» που χορήγησε τα διπλώματα και τα μετάλλια των αθλητριών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος