FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιονίκης-Αραχωβίτικα 72-69: Άλμα παραμονής…

Ημερομηνία: 09-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Εκπληκτική εμφάνιση από τον Σακελλαρίου, που πέτυχε 30 πόντους.

Σπουδαία νίκη για την ομάδα του Γ. Λεβεντούρη

Ο Ολυμπιονίκης πέτυχε σπουδαία νίκη επί της δυνατής ομάδας των Αραχωβιτίκων το βράδυ της Δευτέρας στο Κλειστό της Αρχ. Ολυμπίας με 72-69 κι έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή στην Α1 ΕΣΚΑΗ. Πλέον, η ομάδα του Γιώργου Λεβεντούρη, έπιασε στη βαθμολογία την ΑΓΕ Ζακύνθου και την Α.Ε. Λεχαινών και έχει αφήσει πίσω της την Ολυμπιάδα, τον Προφήτη Ηλία και τη Νίκη Προαστείου. Αν μάλιστα, την ερχόμενη Δευτέρα νικήσει στην Πάτρα τη Νίκη Προαστείου, θα ανανεώσει κατά μεγάλο ποσοστό τη συμμετοχή της στην Α1 ΕΣΚΑΗ.

Ο Ολυμπιονίκης, που αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία Ηρακλή Κριτσέλη, βρέθηκε να χάνει με 8 πόντους στις αρχές του β΄ δεκαλέπτου, αλλά στη συνέχεια βελτίωσε την άμυνά του και ισορρόπησε το παιχνίδι (35-36 το ημίχρονο). Στη γ΄ περίοδο η ηλειακή ομάδα πήρε προβάδισμα 6 πόντων, ούσα πολύ εύστοχη στην επίθεση και στο τέταρτο δεκάλεπτο κράτησε την υπέρ της διαφορά (μέχρι τους δύο μείωσαν τα Αραχωβίτικα) πανηγυρίζοντας μια σπουδαία νίκη. Τρομερός ο Ξενοφώντας Σακελλαρίου, πέτυχε 30 πόντους. Εξαιρετικός και ο Σάκης Κωνσταντόπουλος που πρόσθεσε 19 με τρία τρίποντα.

 

Τα δεκάλεπτα: 17-22, 35-36, 58-52, 72-69.

Ολυμπιονίκης: Παπαντωνόπουλος, Μπουγάς 2, Μίχος, Μπ. Κωνσταντόπουλος 2, Τροχανάς 2, Κατσαϊδώνης, Σακελλαρίου 30 (2), Σαλάι 12, Στούκας 3, Σ. Κωνσταντόπουλος 19 (3), Κωσταρέλλος 2.

Αραχωβίτικα: Κ. Φραγκισκάτος 6 (2), Κούμενος, Μπαράκος, Υφαντής, Θεοδωρόπουλος, Βαγγέλης 18 (1), Δημόπουλος 13, Δόνος 19, Δριβίλας 1, Σύψας 12.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος