FOLLOW US: facebook twitter

Olympic Fighting Academy: Διακρίσεις στο «Open Championship Summer Edition 3»

Ημερομηνία: 26-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η σχολή πολεμικών τεχνών του Πύργου «Olympic Fighting Academy» του Γιώργου Παναγιωτόπουλου, έκανε έναν απολογισμό της σχολής  για το «Open Championship Summer Edition 3», αναφέροντας τα εξής: «Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το “Open Championship Summer Edition III” στο κλειστό στάδιο Ανδραβίδας-Κυλλήνης την Κυριακή 18 Ιουνίου. Το πρωί στο διασυλλογικό πρωτάθλημα οι 4 αθλητές μας που συμμετείχαν κατέκτησαν 2 πρώτες θέσεις, 1 δεύτερη και 1 τρίτη θέση.

Πρωταθλητές αναδείχτηκαν οι Θοδωρής Παυλόπουλος όπου κατέκτησε την πρώτη θέση στα -70 κιλά Low Kick νέων και ο μικρός Κωνσταντίνος Παπαηλίου που κατέκτησε την πρώτη θέση στα -45 κιλά Kick Light παίδων. Την δεύτερη θέση στα -70 κιλά Low Kick ενηλίκων κατέκτησε ο αθλητής μας Λίτσι Ραμαζάν και την Τρίτη θέση στα -50 κιλά Kick Light νεανίδων κατέκτησε η Μαρία Φακίρη. Στη βραδιά επίλεκτων όπου συμμετείχαν 3 αθλητές μας η πρωταθλήτρια Ζέζα Κατερίνα μετά από ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα, στάθηκε άτυχη καθώς άνοιξε η μύτη της και λόγο αιμορραγίας ο γιατρός σταμάτησε τον αγώνα στον πρώτο γύρο.

Ο Σπύρος Παντούλας έκανε ένα πολύ καλό πρώτο γύρο όπου επικράτησε του αντιπάλου του, στον δεύτερο δέχτηκε νοκ ντάουν και ενώ σηκώθηκε να συνεχίσει τον αγώνα του, ο διαιτητής, χωρίς λόγο και αιτία, τον σταμάτησε στερώντας την διεκδίκηση του αγώνα. Τέλος ο Σταύρος Πολυζωγόπουλος ηττήθηκε στα σημεία απέναντι σε ένα πολύ καλό αθλητή. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους και τις διακρίσεις τους.

«Ευχαριστούμε όσους μας στήριξαν»

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας στήριξαν γονείς, φίλους και χορηγούς. Ευχαριστούμε θερμά τον μεγάλο μας χορηγό ΤAXI OIL Ε.Π.Ε στον Αγ. Ιωάννη Πύργου, το ζαχαροπλαστείο ΣΜΑΡΝΑΚΗΣ, το βιβλιοπωλείο ΚΟΡΚΟΛΗΣ, το κατάστημα Αφοί ΚΛΟΥΚΙΝΑ, το καφεκοπτείο COFFEE ISLAND, το ENTERID του Σταυρού Γιαννόπουλου, το COFFEE BRAND, το συνεργείο AUTOSERVICE BILLY’S, τα ανταλλακτικά ΤΣΑΣΗΣ, τον γεωπόνο ΧΡΗΣΤΟ ΡΑΠΑΚΟΥΛΙΑ και το ACTIONMED γιατροί εν δράσει».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος