FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Ζαχάρως-Θύελλα Πατρών 0-3: Στοπ από τη Θύελλα!

Ημερομηνία: 17-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως δεν έδωσε συνέχεια στις νίκες μετά το «διπλό» στον Πύργο, ηττήθηκε εντός έδρας από τη Θύελλα Πατρών με 0-3 και παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, στο +3 από τον ουραγό Παναργειακό. Ένα αποτέλεσμα άδικο για την ομάδα του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου, καθώς στο α΄ ημίχρονο είχε 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες να μπει μπροστά στο σκορ.

Μόλις στο 5΄ ωραίο σουτ του Φώτη Παναγόπουλου έδιωξε δύσκολα ο Δημόπουλος και στο 13΄ η Θύελλα ισοφάρισε τις ευκαιρίες με ένα μακρινό φάουλ του Αδαμόπουλου, που απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Καπετανάκης. Στο 17΄ κεφαλιά του Κουνάβη, πέρασε σύριζα άουτ και στο 24΄ ο Ολυμπιακός έφτασε και πάλι κοντά στο 1-0, όταν κοντινή κεφαλιά του Κανάνι, έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Δημόπουλος. Στο 28΄ δυνατό φάουλ του Κατσιώλη απέκρουσε ξανά σε κόρνερ ο Δημόπουλος και στο επόμενο λεπτό ο Παναγόπουλος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Δημόπουλο από πολύ καλή θέση για γκολ.

Ο Ολυμπιακός έχανε τις ευκαιρίες και η Θύελλα ήταν αυτή τελικά που σκόραρε στο 43΄,  όταν ο Ντίνος βρέθηκε αμαρκάριστος στη δεξιά πλευρά και με δυνατό σουτ  νίκησε τον Καπετανάκη.

Στην επανάληψη και δη στο 67΄ οι Πατρινοί έκαναν το 0-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βλασσόπουλου, πέναλτι που κέρδισε ο Κουνάβης από τον Καπετανάκη. Νωρίτερα, στο 62΄ ο Κουνάβης είχε πλασέ ελάχιστα άουτ, σχεδόν προ κενής εστίας. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε και πάλι ο Βλασσόπουλος στο 73΄, με τη Θύελλα να είναι καλύτερη στο β΄ μέρος.

Ολυμπιακός Ζαχάρως: Καπετανάκης, Γκούσκος (75΄ Κύτταρης), Κατελούζος, Τσίτσος, Καπλάνης, Κατσιώλης, Πλαστουργός (76΄ Παπαδόπουλος), Τζανέτος (70΄ Μπιμπής), Κακολύρης (73΄ Καλαντζής), Παναγόπουλος, Κανάνι.

Θύελλα Πατρών: Δημόπουλος, Κωνσταντινίδης Κ. (55΄ λ.τρ. Βασιλικόπουλος), Αδαμόπουλος (74΄ Κούρτης), Δημητρίου, Νικολάου, Μπούμπαλης, Βλασσόπουλος, Βουτσινάς (67΄Πανίτσας), Ντίνος, Κωνσταντινίδης Κ., Κουνάβης (82΄ Λαζανάς).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος