FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Ζαχάρως-Σπάρτη 0-2: Υπέκυψε στην ανωτερότητα της Σπάρτης

Ημερομηνία: 14-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη δυνατή ομάδα της Σπάρτης, γνωρίζοντας την ήττα με 0-2, στο Στάδιο Ζαχάρως. Ένα αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε από το α΄ ημίχρονο με τους Σπαρτιάτες να μπαίνουν δυνατά και να καθαρίζουν από νωρίς το ματς. Οι ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να αντιδράσουν είχαν κάποιες καλές στιγμές για να σκοράρουν και να ξαναμπούν στο παιχνίδι, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Ο Π.Σ. Σπάρτη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 6΄ έχασε πέναλτι (άουτ) με τον Μικελάτο (το κέρδισε ο Γεμιστός). Στο 13΄ ο Κακολύρης σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και στο 16΄ έγινε το 0-1 με σουτ του Γεμιστού.

Στο 33΄ έγινε το 0-2 με τον Σαμπατάκο ύστερα από μπαλιά του Σωτηρόπουλου και πλέον η αποστολή του Ολυμπιακού για ένα θετικό αποτέλεσμα έγινε πολύ δύσκολη.

Η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους άνηκε στη Ζαχάρω, με το φάουλ του Παναγόπουλου στο 42΄ να διώχνει δύσκολα ο Ζιμπιέφσκι.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα  έπεσε. Ο Ολυμπιακός απείλησε στο 52΄ με τον Καπλάνη και η Σπάρτη στο 84΄ είχε ευκαιρία με τον Τσιμικλή να σημαδεύει το δοκάρι. Νωρίτερα ο Καπετανάκης έκανε διπλή απόκρουση σε σουτ του Σικαλόπουλου και στο 90΄ απομάκρυνε το σουτ του Καρβάλιο.

Ολυμπιακός Ζαχάρως: Καπετανάκης, Γκούσκος, Χριστόπουλος, Κατελούζος, Τσίτσος, Καλαντζής, Κανάνι (40’ Πλαστουργός), Καπλάνης, Κακολύρης (52’ Ηλιόπουλος- 88΄ λ.τρ. Δούφας), Παναγόπουλος, Σκοζάι.

Σπάρτη: Ζιμπιέφσκι, Πετρίδης(27’ Πλατάνας), Μπανούσης, Βασιλείου(46’ Ζαραφέτας), Κάρδαρης, Παναγιωτίδης, Γεμιστός(58’ Σικαλόπουλος), Σωτηρόπουλος, Μικελάτος(67’ Καρβάλιο), Τσιμικλής, Σαμπατάκος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος