FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Ζαχάρως-Ολυμπιακός Σαβαλίων 2-0: Γερά στο κόλπο!

Ημερομηνία: 04-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής στην Α1, o Ολυμπιακός Ζαχάρως ήταν ο μεγάλος νικητής κόντρα στο συνονόματο των Σαβαλίων (2-0) και μάλιστα ήταν η πρώτη του νίκη μέσα στο 2019, ύστερα από τρεις ισοπαλίες και μια ήττα.  Μια νίκη που τον κράτησε στην 4άδα και μείωσε ταυτόχρονα στον ένα βαθμό από τον 3ο Ολυμπιακό Σαβαλίων.

Στο α΄ μέρος, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν στις ευκαιρίες που δημιούργησαν αλλά στην επανάληψη, η ομάδα του Σταύρου Μεντή αποδείχτηκε πιο εύστοχη. Στο 55΄ ο Κατσιώλης με ψηλοκρεμαστό πλασέ άνοιξε το σκορ και στο 84΄ ο Ολυμπιακός Σαβαλίων έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη του Αβραμόπουλου. Οι γηπεδούχοι αξιοποίησαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και στο 88΄ ο Χρήστος Παπαγεωργίου με ωραία ατομική ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

 

Ολυμπιακός Ζ.: Τσάμπρας, Γκούσκος, Χριστόπουλος, Κύτταρης, Οικονομίδης , Καββαθάς,  Στροφύλλας(65΄ Τζέιμς), Έλιοτ , Φ. Παναγόπουλος , Παπαγεωργίου, Κατσιώλης.

Ολυμπιακός Σ. : Κόλλιας, Μπουγονικολός , Μ. Μαρκόπουλος, Σαββανίδης, Χοτζάι, Χ. Μαρκόπουλος, Κ. Τσακοπιάκος, Αβραμόπουλος, Αντωνόπουλος, Μπούτσι, Γεωργίου (41΄ Κάσσας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος