FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Ζαχάρως: Κρίσιμο ματς με Διαβολίτσι

Ημερομηνία: 07-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μόνο νίκη θέλει την Κυριακή κόντρα στη μεσσηνιακή ομάδα

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως ήταν άτυχος στην Πάτρα και δεν κατάφερε να επιστρέψει έστω με τον ένα βαθμό καθώς ηττήθηκε στις καθυστερήσεις με 3-2. Την προσεχή Κυριακή η ομάδα του Άρη Ρουμελιώτη υποδέχεται το Διαβολίτσι για την 8η αγωνιστική, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι καθώς έχει μείνει στους πέντε βαθμούς, ενώ η ζώνη του υποβιβασμού είναι αυτή τη στιγμή στους εννιά. Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν θέλουν μόνο το τρίποντο της νίκης στην κυριακάτικη αναμέτρηση, κόντρα σε μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο, την παραμονή στην κατηγορία και έχει δύο βαθμούς περισσότερους (επτά).

Ο Ολυμπιακός στην έδρα του είναι αρκετά δυνατός έχοντας μία νίκη επί του Διαγόρα Βραχνεΐκων και δύο ισοπαλίες με Παναργειακό και Πανηλειακό, σε ματς όπου δικαιούταν τη νίκη και μια ήττα από την πανίσχυρη Σπάρτη του Μίκι Τσίρκοβιτς. Την Κυριακή θα παίξει δυνατά και με πάθος για τη δεύτερη νίκη του που θα του δώσει βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής στη Γ΄ Εθνική.

Μία απουσία

Στα αγωνιστικά, πέρα από τον τραυματία Μάριο Τσίτσο, άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν και αναμένεται να αγωνιστεί και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο κεντρικός αμυντικός Θύμιος Παπαδόπουλος, που δεν έπαιξε την περασμένη Κυριακή στην Πάτρα καθώς δεν είχε προλάβει να εκδοθεί το δελτίο του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος