FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Ζαχάρως: Εν αναμονή των κινήσεων Μπάδα!

Ημερομηνία: 02-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Άπνοια επικρατεί τη δεδομένη χρονική στιγμή στον Ολυμπιακός Ζαχάρως και όλοι περιμένουν τις κινήσεις του Προέδρου, Γιώργου Μπάδα, καθώς δεν φαίνεται στον ορίζοντα κάποια άλλη κίνηση για τα διοικητικά του συλλόγου. Ο Μπάδας, ο βασικός χρηματοδότης την περασμένη σεζόν, μπορεί πριν κάποιες μέρες να έδειχνε αποφασισμένος να αποχωρήσει από τα διοικητικά του Ολυμπιακού, αλλά πλέον, ελλείψει ενδιαφέροντος (ο Γιώργος Καριώρης, ως γνωστόν, έχει αποσύρει το ενδιαφέρον του για τη διοίκηση της ομάδας), όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει να ηγείται του ιστορικού Ολυμπιακού, ώστε η ομάδα να συνεχίσει να υφίσταται και παράλληλα να βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο του τοπικού ποδοσφαίρου.

Μπορεί κάποιοι παίκτες να επιθυμούν, σύμφωνα με πληροφορίες, την αποχώρησή τους (άλλοι οδεύουν προς τον Πανηλειακό και άλλοι προς την Κυπαρισσία) αλλά ο Γιώργος Μπάδας έχει τον τρόπο να κρατά ποδοσφαιριστές και θεωρείται σίγουρο πως ο Ολυμπιακός θα είναι πολύ ανταγωνιστικός τη νέα σεζόν.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να οριστεί και να διεξαχθεί Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και εκεί θα ξεκαθαρίσει το ακριβές μέλλον της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος