FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Ζαχάρως: Ανταγωνιστικός ως το τέλος-Με δύο απουσίες στον Πύργο την Κυριακή

Ημερομηνία: 06-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις κόντρα στη δυνατή ομάδα της Ερμιονίδας και αυτό συνοδεύτηκε με ένα θετικό αποτέλεσμα, όπως είναι η ισοπαλία. Βέβαια, οι πιθανότητες παραμονής στη Γ΄ Εθνική είναι μόνο μαθηματικές, αλλά είναι κοινώς παραδεκτό πως οι «ερυθρόλευκοι» υπό τις οδηγίες του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου και με την προσθήκη του ποιοτικού επιτελικού μέσου Σάκη Τζανέτου, παρουσιάζουν καλό πρόσωπο σχεδόν σε όλα τα ματς και είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί. Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος για την ομάδα της Ζαχάρως, να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να είναι ανταγωνιστική σε κάθε παιχνίδι.

Την προσεχή Κυριακή, για την 19η αγωνιστική στον 7ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, ο Ολυμπιακός έρχεται στον Πύργο για να αντιμετωπίσει τον Πανηλειακό, που «καίγεται» για το τρίποντο της νίκης. Οι «ερυθρόλευκοι» της Ζαχάρως θα επιδιώξουν μια καλή εμφάνιση κι ένα θετικό αποτέλεσμα, χωρίς να παραγνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

Δύο απουσίες

Ο τεχνικός Ντίνος Παναγιωτακόπουλος δεν υπολογίζει για το ηλειακό ντέρμπι στις υπηρεσίες δύο βασικών παικτών. Ο Καλαντζής αποβλήθηκε στο ματς με την Ερμιονίδα, ενώ ο Γκούσκος συμπλήρωσε κάρτες. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεσή του, ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψει ο νεαρός και ταλαντούχος Πλαστουργός, που είχε ένα πρόβλημα στο γόνατο και δεν αγωνίστηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια. Η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Παρασκευής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος