FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Ζ.-Ενιπέας 0-2: Απόδραση τίτλου!

Ημερομηνία: 13-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Ενιπέας με δύο γκολ στο φινάλε πέρασε από τη Ζαχάρω

 

Ο Ενιπέας πέτυχε τεράστιο διπλό στη Ζαχάρω επί του Ολυμπιακού με 0-2 και έκανε σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, καθώς πέρασε από μια δύσκολη έδρα και ταυτόχρονα διατήρησε το +3 από τον δεύτερο Ξενοφώντα. Η ομάδα του Νίκου Γκρίλλα, χωρίς να φτάσει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, σκόραρε δύο φορές στο φινάλε του αγώνα και απέδρασε με το τρίποντο! Ο Ολυμπιακός είχε περισσότερες φάσεις για γκολ, δεν κατάφερε να σκοράρει και στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς επιβεβαιώθηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου!

H πρώτη καλή ευκαιρία ήταν για τον Ολυμπιακό Ζαχάρως. Στο 11΄ ο Γκούσκος με κάθετη μπαλιά έβγαλε τετ-α-τετ τον Κατσιώλη, αυτός πλάσαρε, αλλά ο Κουρλός απέκρουσε.

Στο 29΄ ο Ενιπέας, ισοφάρισε τις ευκαιρίες. Έγινε βαθιά μπαλιά στον Μπατζακόπουλο, δεν απομάκρυναν οι αμυντικοί, ο επιθετικός  του Ενιπέα μπήκε μόνος του, αλλά ο Τσάμπρας έβαλε το σώμα του και έκλεισε τη γωνία, διώχνοντας τη μπάλα. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν είχαμε άλλη καλή φάση και το 0-0 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου μπήκε ξανά καλύτερα και σε διάστημα πέντε λεπτών έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ. Στο 55΄ ο Παπαγεωργίου έκανε τη σέντρα, ο Οικονομίδης έπιασε καρφωτή κεφαλιά, αλλά απέκρουσε ο Κουρλός και στο 60΄ από κόρνερ του Κατσιώλη, η κεφαλιά του Παπαγεωργίου από καλή θέση, πέρασε άουτ.

Στο 69′ ο Γκούσκος έβγαλε σέντρα, δεν βρήκε τη μπάλα ο Κουρλός, αλλά ούτε κι ο Στροφύλλας των γηπεδούχων και πέρασε άουτ.

Στο 83′ ο Ενιπέας ήταν αυτός που σκόραρε τελικά. Ο Τσαντίλης έβγαλε  σέντρα προσπάθησε να διώξει με κεφαλιά ο Γκούσκος, αλλά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (0-1).

Στο 85΄ ο Κατσώλης πλάσαρε από κοντά, αλλά  ο Κουρλός, που βρέθηκε σε καλή μέρα, απέκρουσε και κράτησε το υπέρ της ομάδας του σκορ.

Στο 90΄ η ομάδα του Νίκου Γκρίλλα πέτυχε και δεύτερο γκολ, με κεφαλιά του Σάκη  Στροφύλλα, που πρόλαβε στην έξοδο τον Τσάμπρα, ένα τέρμα που αποτέλεσε  το έναυσμα για τους ξέφρενους πανηγυρισμούς των «πρασίνων».

Στον αγώνα συνέβησαν και δυο άσχημα περιστατικά. Ο τραυματισμός του Καββαθά, που υπέστη εξάρθρωση αγκώνα και αντικαταστάθηκε άμεσα και η λιποθυμία ενός φιλάθλου στην εξέδρα. Και στις δυο περιπτώσεις έσπευσε ο γιατρός Βαγγέλης Δημητρόπουλος μαζί φυσικά με το γιατρό αγώνα και προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες.

Ολυμπιακός Ζ.: Τσάμπρας, Κύτταρης, Χριστόπουλος, Γκούσκος, Οικονομίδης (89΄Ασημακόπουλος), Καββαθάς (32΄λ.τρ. Σπηλιωτόπουλος), Στροφύλλας, Έλιοτ, Παναγόπουλος, Παπαγεωργίου (64΄ Μπιμπής), Κατσιώλης.

Ενιπέας: Κουρλός, Καλαντζής (64΄ Γκουβέρος), Δαλαβούρας, Τσαντίλης, Κωτσάκης, Κύτταρης, Γιαννακόπουλος (64΄Στροφύλλας), Βαγγόπουλος, Τριανταφύλλης (90+΄Πλαστουργός), Γκρίλλας, Μπατζακόπουλος (87΄Μάζης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος