FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Ζ.-Δόξα Ν.Μ. 1-1: Όλα ανοιχτά για τα πλέι-οφ

Ημερομηνία: 28-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ολυμπιακός Ζαχάρως και Δόξα Ν.Μανολάδας έμειναν στο 1-1 με την ισοπαλία να αποτελεί μεγαλύτερο κέρδος για τη Δόξα παρά για τον Ολυμπιακό, αν και η ομάδα της Ν.Μανολάδας είχε χαμένο πέναλτι στο 72΄  και χαμένα τετ-α-τετ προς το τέλος του αγώνα. Οι φορμαρισμένοι «αετοί» διατηρήθηκαν έτσι στο -3 από τους ερυθρόλευκους της Ζαχάρως και θα παλέψουν για να τους κλέψουν τη θέση των πλέι-οφ. Ο Ολυμπιακός, έμεινε για τέταρτο ματς χωρίς νίκη και πλέον απειλούνται στην 4η θέση.

Η Δόξα άνοιξε το σκορ στο 3΄ με κεφαλιά του Κυριαζή ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, για να ισοφαρίσει ο Ολυμπιακός στο 8΄, έπειτα από κόρνερ και κοντινό πλασέ του Έλιοτ, με τη Δόξα να διαμαρτύρεται για φάουλ του Έλιοτ πάνω στον Σταθόπουλο.

Ο Ολυμπιακός στο β΄ μέρος είχε την εδαφική υπεροχή και η Δόξα έψαξε το γκολ της νίκης στις αντεπιθέσεις. Στο 72΄ ο Διαμαντής Παναγόπουλος αστόχησε σε πέναλτι, πέναλτι για το οποίο διαμαρτυρήθηκε έντονα ο Ολυμπιακός. Λίγο μετά είχαμε διακοπή λόγω βροχής για δέκα περίπου λεπτά. Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, η ομάδα του Αλέξη Γαλάνη είχε χαμένα τετ α τετ με τους Κουλούρη, Μπακάλη και το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.

 

Ολυμπιακός Ζ.: Τσάμπρας, Χριστόπουλος, Κύτταρης, Αλεξανδρόπουλος, Γκούσκος, Τζέιμς  (65΄λ.τρ. Στροφύλλας), Κατσιώλης, Έλιοτ, Μπιμπής, Παπαγεωργίου, Παναγόπουλος.

Δόξα Ν.Μ.: Σταθόπουλος, Χριστόπουλος, Αγγελόπουλος, Μούζος, Κυριαζής, Καμαρινός, Δημητρόπουλος, Χαβαριώτης (75΄Φωτόπουλος), Κουλούρης, Παναγόπουλος, Μπακάλης.

Φωτογραφία: Γιάννης Κανελλόπουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος