FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός: Βασικός ο Καλογερόπουλος κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Ημερομηνία: 02-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ανδραβιδαίος στόπερ, Αλέξης Καλογερόπουλος, ξεκίνησε βασικός στο φιλικό του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, αργά το απόγευμα της Τετάρτης. Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τους Κρίστινσον, Λαλά, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Καλογερόπουλο, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σουρλή, Κουντέ, Βαλμπουενά, Τικίνιο και Χασάν για την αναμέτρηση κόντρα στους Βούλγαρους, που ήταν το τέταρτο φιλικό προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην Αυστρία. Ο Καλογερόπουλος έπαιξε στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Αβραάμ Παπαδόπουλο και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Μάρκοβιτς. Στα 45 λεπτά που αγωνίστηκε είχε καλή παρουσία και από αγώνα σε αγώνα αποκομίζει πολύτιμες εμπειρίες για την συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, τόνισε πως τα νέα παιδιά δείχνουν ότι παλεύουν για να μείνουν στην ομάδα. Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε χαρακτηριστικά για το ματς: «Στην προετοιμασία πάντα δουλεύεις σε πολλά πράγματα. Σήμερα νιώθαμε λίγο κούραση, αλλά αντιδράσαμε καλά. Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει κούραση και πίεση, γιατί στην προετοιμασία δουλεύεις για όλη τη χρονιά. Επίσης δουλεύεις και τον χαρακτήρα της ομάδας με τα συνεχόμενα ματς».

Για την αντίδραση των πιτσιρικάδων μετά το 0-1, ανέφερε: «Και στο ματς με την Σάλτσμπουργκ είδαμε αντίδραση μετά το 3-0 και ήταν πάλι νέοι παίκτες. Ήταν σοβαρή αντίδραση. Έχουν έρθει τα νέα παιδιά εδώ και δείχνουν ότι παλεύουν για να μείνουν στην ομάδα. Κοιτάζω την απόδοσή τους και αν το αποτελέσματά τους είναι καλά και θετικά, τότε θα τους κρατήσω στην ομάδα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος