FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Σαβαλίων-Θύελλα 4-2: Εύκολη νίκη για Ολυμπιακό

Ημερομηνία: 17-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων νίκησε εύκολα 4-2 τη Θύελλα και επέστρεψε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα των Μαρσέλη-Λυμπέρη μπήκε δυνατά και καθάρισε το ματς από το πρώτο μισάωρο. Στο 4΄ ο Κατσίγιαννος έκανε το 1-0 και στη συνέχεια ο Κάσσας (φωτό) πέτυχε δύο γκολ στο 6΄ και 28΄ και έφτασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Η Θύελλα μείωσε σε 3-1 στο 37΄ με σουτ του Κωστόπουλου έξω από την περιοχή και στο 42΄ ο Σταυρούλιας έγραψε το 4-1. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 57΄ ο Αγγελόπουλος,  με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Κότσι. Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ της Θύελλας, αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

Ολυμπιακός Σ.: Κόλλιας, Κατσίγιαννος (63΄ Θ. Τσακοπιάκος), Μ. Μαρκόπουλος, Λ. Μαρκόπουλος, Κ. Τσακοπιάκος, Κουμουκέλης, Γεωργίου (75΄ Πρίφτι), Γιαννακόπουλος, Χοτζάι, Σταυρούλιας, Κάσσας.

Θύελλα: Κατελούζος, Κορδός (30΄ Κότσι), Γρηγορόπουλος (30΄ Σούφης), Τόλιας, Φώτης, Τζουβάνι, Αγγελόπουλος, Τσιγκούνης, Κωστόπουλος (70΄ λ.τρ. Αθανασόπουλος), Τσιμάνης, Κάρδαρης (30΄ Παναγιωτόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος