FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Σαβαλίων-Προοδευτική 3-0: Νέα εμφατική νίκη…

Ημερομηνία: 23-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων με κεκτημένη ταχύτητα από την ευρεία νίκη επί του Ν. Κοροίβου (0-5) πέτυχε χθες και δεύτερη εμφατική νίκη, με 3-0 επί της Προοδευτικής και βρίσκεται ένα μόλις βαθμό πίσω από Νίκη Τραγανού και Αλφειό.

Μόλις στο 1ο λεπτό ο Κώστας Ρούνης αστόχησε από κοντά, εντούτοις στο 13΄ δεν λάθεψε και μετά την ασίστ του Σταυρούλια, σημείωσε το 1-0. Στο 20΄ η ομάδα των Ε. Λυμπέρη-Λ. Μαρκόπουλου διπλασίασε τα τέρματά της με αυτογκόλ του Σωτηρόπουλου και το 2-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60΄, ο Σαββανίδης, με προβολή μετά από εκτέλεση κόρνερ, διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Ολυμπιακός Σ.: Κουτσαβίτης, Κολτσίδας (50΄ Λαμπρόπουλος), Μ. Μαρκόπουλος, Ρούνης (88΄ Μπορδόκας), Σαββανίδης, Χ. Μαρκόπουλος, Τσακοπιάκος, Αβραμόπουλος, Χοτζάι, Σταυρούλιας (75΄ Κάσσας), Αντωνόπουλος.

Προοδευτική: Κυριακόπουλος, Πατσούρας, Κατσιμιτσήρης, Σωτηρόπουλος (75΄ Κατσιμπερνάκης), Μπιτούνης, Ζ. Βαλογιάννης, Παντελής, Παναγιωτόπουλος (80΄ Κρίγκας), Σάμαρης, Πέρδικας, Νικολετάκης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος