FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Σαβαλίων-Πέλοπας Πύργου 2-1: Σεφτέ στις νίκες!

Ημερομηνία: 14-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων πήρε το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα, επικρατώντας έστω και δύσκολα με 2-1 του Πέλοπα Πύργου, ο οποίος από την άλλη γνώρισε την πρώτη του φετινή ήττα. Οι ερυθρόλευκοι είχαν εξαρχής τα ηνία της αναμέτρησης και στο 20΄ ο Χοτζάι σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 30΄ όμως δεν λάθεψε και σκόραρε από κοντά ύστερα από παράλληλη μπαλιά του Θανάση Αντωνόπουλου (1-0).

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 65΄ οι Πυργιώτες έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παπαγεωργίου με δεύτερη κίτρινη, αλλά  τρία λεπτά μετά ισοφάρισαν σε 1-1, όταν ο Θάνος Γεωργίου έφυγε γρήγορα στην κόντρα  και με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Ζωμένο. Εν συνεχεία ο Ολυμπιακός πίεσε για το νικητήριο γκολ και  στο 75΄ ο Κολτσίδας ύστερα από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή, έγραψε από κοντά το τελικό 2-1.

Ολυμπιακός: Ζωμένος, Μ. Μαρκόπουλος, Τσακοπιάκος (75΄ Σταυρούλιας), Σαββανίδης, Γιαννακόπουλος, Χ. Μαρκόπουλος (90΄ Κουμουκέλης), Κολτσίδας (88΄ Παρασκευόπουλος), Αβραμόπουλος (90+΄ Μπαμπίκης), Χοτζάι, Αντωνόπουλος, Μπουγονικολός.

Πέλοπας: Τ. Πλατής, Παναγόπουλος, Π. Πλατής, Παπαγεωργίου, Β. Πλατής (86΄ Βαρζελιώτης), Αστερόπουλος, Μακρής, Γεωργίου (77΄ Παπαδάτος), Κανελλόπουλος (83΄ Δ. Πλατής), Δημητρόπουλος (65΄ Κοζοκάρου), Δαβουρλής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος